Johnny Madsen
16-08-2013

Johnny Madsen

16-08-2013


Når man skal synge en blues kan man li'så godt synge en or'nlig blues, mener Madsen, og det gør han. I mølleparklen, under åben sommer-himmel. Så bliver det nok et "Klit Hit". Vær med når det sker.


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

00:00

Johnny Madsen

Dobbelt-koncert med Poul Krebs Johnny Madsen

snyder dig ikke: Han ligner en der kan trykke den af, og det kan han og det gør han. I en biografi er han kaldt Særlingen fra Verdens Ende - og det er hans varemærke. Ikke sådan at putte i bås. Superliberalist, golfspiller og kunstmaler, som har prydet Liberal Alliances grupperum på Christiansborg med sine malerier. Men det er med guitaren i hånden, han virkelig træder i karakter: En hill-billy fra det flade Vestjylland, som frem for alt hylder den personlige frihed i sine sange. En anarkist ja, men også en hyggespreder, som har været utroligt produktiv. 18 albums har han udgivet, samt 3 med sine Dalton brødre.

Den sidste CD er fra 2011 og er inspireret af en kunst-studietur til USA. Titlen er Le New York, og som GAFFAs anmelder skrev, balancerer den på kanten mellem det totalt kiksede og det virkelig beåndede. Heri ligger Madsens finurlige formel: Han prøver aldrig at spille op til folks forventninger. Han spiller og underholder på sin egen måde fordi det er det han har lyst til. Og hvis han ikke lige rammer din bølgelængde, skal du bare en tur forbi et af Mølleparkens fadølsankre. Så lyder Madsen præcis som Madsen skal lyde.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: