UFO åbner koncerten for Kim Larsen
22-06-2012

UFO åbner koncerten for Kim Larsen

22-06-2012 -


Kim Larsen har valgt at tage UFO med på sin sommerrturne. Det er et kæmpe skulderklap til den fremadstormende rapper, som nu er sprunget ud som sanger, producer og sangskriver.


Sted

Mølleparkens Friluftsscene, Sønderborg

Koncerten starter

00:00

UFO går på scenen inden&n Larsen & Kjukken

Det bliver en lang koncertaften med hele to populære navne. Derfor går UFO på scenen allerede kl. 19:45, så kom i god tid og tank op ved ølboderne inden køerne bliver for lange. Kim Larsen har valgt et overraskende navn til at åbne sine sommer- koncerter med, nemlig en ung rapper. Sådan kender de fleste UFO, men lyt engang til hans nyeste videoer og bliv begejstret - et nyt multitalent er født.

Rapperen der gik hen og blev sanger

Navnet er Kristian Humaidan – bedre kendt som rapperen UFO i duoen UFO Yepha fra Svendborg. Gennem næsten 10 år har de gjort det godt med 3 albums, flere nomineringer til Danish Music Awards, Zulu Award med mere. Statens Kunstfond præmierede i 2006 duoen med et stort beløb.

Den helt store overraskelse kom i 2011, da UFO udgav sit første solo album ”Humaidan”. Her sprængte han rappens snærende bånd og sprang ud som singer/songwriter med rockende ørehængere, støttet af en række meget skarpe musikvideoer. Et enigt anmelderkorps modtog stilskiftet yderst positivt. Singlerne "Herligt spild af liv" og "Sindssyg" kom straks i flittig rotation på P3, førstnævnte endda som P3s Uundgåelige. Både på scenen og i sine musikvideoer fængsler UFO alias Kristian Humaidan sit publikum med rå energi og indestængt vildskab. Det er rap, det er rock og det er riffs der sidder lige i øret og i kroppen. Rytmisk, melodisk historiefortælling, med skarptskårne, gavflabede tekster. Der er både noget til fødderne og følelserne, til hjertet og hjernen.

I foråret turnerede UFO landet tyndt som support for Magtens Korridorer, og han har netop bebudet, at han er gået i studiet for at arbejde på sit næste album - et album, som kommer til at ligge i naturlig forlængelse af det radikale stilskifte, som vi så på debutalbummet. Men en invitation fra Kim Larsen har han ikke kunnet sige nej til, så Sønderjyderne er heldige at kunne opleve UFO den 22. juni i Sønderborg.

Navnet ”UFO” fandt Kristian Humaidan på allerede da han var 11 år. I dette tilfælde står det for Ung Funky Opkommer. Funky er han som ingen anden, men opkommer kan man ikke kalde ham længere. Han er sprunget ud som sanger, producer og performer.

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: