Trine Gadeberg og Sønderjyllands Symfoniorkester
27-08-2011

Trine Gadeberg og Sønderjyllands Symfoniorkester

27-08-2011



Det bliver stort, seriøst og pompøst, når Trine Gadeberg gør verdens mest berømte divaer kunsten efter og tager deres største hits under behandling. Med Sønderjyllands Symfoniorkester i ryggen går hun på scenen i Mølleparken og synger sange af Barbra Streisand, Whitney Houston, Gloria Gaynor, Celine Dion, Natalie Cole, Marilyn Monroe, Dolly Parton og Diana Ross.
Nu med 2 prominente gæstesangere.


Sted

Alsion, Sønderborg

Koncerten starter

00:00

Gadeberg som super diva

Gadeberg giver den som diva med symfoniorkestret Det bliver stort, seriøst og pompøst, når Trine Gadeberg gør verdens mest berømte divaer kunsten efter og tager deres største hits under behandling. Med Sønderjyllands Symfoniorkester i ryggen går hun den 27. august på scenen i Alsion og synger sange af Whitney Houston, Celine Dion, Barbra Streisand, Christina Aguilera, Dolly Parton og Diana Ross.

Sceneskift

Grundet en lunken vejrudsigt er arrangementet flyttet fra Mølleparken til Alsion, hvor symfoniorkesterets instrumenter er bedre sikret mod vandskade. Sønderborg er symfoniorkesterets hjemmebane, og det var her Trine Gadeberg sidste år fik publikums puls til at stige med sit forførende frække show City Singler og sine herlige roller i Sønderborg Sommerrevy.

2 prominente gæstesangere

Til at synge de dybe toner vil Erann DD agere aftenens mandlige solist. Han vil blandt andre sange synge sit eget platinvindende kæmpehit, ’Still Believing’, fra 2000, men han og Trine Gadeberg har mange andre godbidder med. Sammen vil de to underholde med duet-fortolkninger af kendte klassikere som ’Unforgettable’ og ’Can’t take my eyes of you’. - Da jeg skal være den kvindelige diva, synes jeg, at jeg manglede et mandligt modstykke. Erann er en super gentleman, og så har han lavet noget fantastisk dejligt musik, siger Trine Gadeberg. Ud over sig selv og Erann DD har Trine Gadeberg endnu en overraskelse. Preben Christensen, som i mere end to årtier har været den ene tredjedel af den folkekære trio Linie 3, giver også et nummer. Publikum kan glæde sig til at høre hans personlige fortolkning af kæmpehittet ’New York, New York’, der blev udødeliggjort af Frank Sinatra for over 30 år siden. - Preben er en meget god ven af mig og var derfor den allerførste jeg spurgte, om ville være med. Han er et meget elskeligt menneske med et fantastisk lune, siger Trine Gadeberg, og Preben Christensen ser frem til at komme på scenen. - Jeg glæder mig vildt meget til at synge med Trine Gadeberg. Hun er en af mine yndlingssolister, og derudover glæder jeg mig også meget til at synge med Sønderjyllands Symfoniorkester. Det er en af de største oplevelser og en fuldstændig ubeskrivelig fornemmelse. At have så mange musikere i ryggen det giver virkelig et kick, siger Preben Christensen

Revystjerne i Sønderborg

Trine Gadeberg er et multitalent, som ikke lader sig sætte i bås. Hun har givet den som grandprix stjerne, som julenisse i TV, som revystjerne I Sønderborg, Århus, Svendborg og Nykøbing Falster, og hun har spillet hovedroller i Sound of Music og West Side Story. Gennem mere end 10 år er Trine Gadebergs musikalske talenter blevet slebet til ved koncerter sammen med dansk musiks grand old man, Bent Fabricius Bjerre. Læg dertil den rå energi og forførende udstråling fra City Singler, og vi har det sidste skud på stammen af fantastiske projekter fra Trine Gadeberg, hvor hun giver verdens største divaer kamp til stregen – båret frem af et brusende symfoniorkester.

Udgivet på DVD

Fra repertoiret kan bl.a. nævnes All by my self, Xanadu, Woman in love, 9-5, What a feeling, License to kill, Upside down og Over the Rainbow. Koncerten markerer afslutningen på indspilningen af en DVD, hvor Trine Gadeberg og Sønderjyllands Symfoniorkester har indspillet alle sangene. Produktionen styres af Jørn Poulin, som tidligere har produceret DVD’er med City Singler, Peter AG fra Gnags og Cirkus Revyen i København. Som et kuriosum skal nævnes, at projektet er 100% sønderjysk. Dette er en del af drivkraften for Trine Gadeberg, som selv bor på Kolding egnen.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: