Mindre end 150 billetter tilbage."> Runrig
Runrig
03-03-2016

Runrig

03-03-2016 -


Runrig kommer til Sønderjylland med deres 2016 tour show - "Runrig - The Story". Når dette skotske band og dets keltiske rock er tæt på publikum, brænder de allerbedst igennem, så det bliver en intens oplevelse i Haderslev Idrætscenter.
Mindre end 150 billetter tilbage.


Sted

Haderslev Idrætscenter

Koncerten starter

20:00

Runrig "The Story" i Haderslev Idrætscenter


Runrig, det skotske rockband, der holder de keltiske traditioner i hævd, kan næsten føle sig på hjemmebane, når bandet giver koncert i Haderslev Idrætscenter den 3. marts, umiddelbart efter lanceringen af deres nye album i Danmark.

I Danmark har Tønder festivalen frem for nogen været Runrigs scene, og sønderjyderne har gennem årene støttet entusiastisk op omkring det skotske band. Derfor valgte Runrig at spille sin 40 års jubilæumskoncert i 2013 for et begejstret publikum i en udsolgt Møllepark i Sønderborg.

Siden har Runrig tilbragt 2 år med at producere deres nye album- ”The Story” - som afspejler Runrig’s 40 år lange kulturelle og musikalske rejse fra gæliske viser til den specielle keltiske rock, som er blevet deres særkende.

Da Runrig slog igennem som band i 1973, var det første gang man hørte et rock band synge på gælisk – en variant af det keltiske sprog, som tales den dag i dag af de fleste på øgruppen Hebriderne vest for Skotland, hvorfra bandet kommer.

Det store gennembrud kom langsomt for Runrig, men takket være deres charmerende, bløde blanding af folk og rock, arbejdede de sig via det skotske højland frem til hitlisterne i England. De har haft en række radiohits, men det er mest ved deres koncerter, de brænder igennem.

Runrig er bedst når de er tæt på publikum, men dette har ikke afholdt dem fra at varme op ved de helt store koncerter med topnavne som U2, The Rolling Stones, Rod Steward og Genesis, for at nævne et par stykker. Dette skal mest ses som den anerkendelse, der gives at de største i branchen til det hyggelige band fra de forblæste øer vest for Skotland.

Koncerten er arrangeret af Haderslev Idrætscenter og Kultur i Syd.

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Jes:    +45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Ringridervej 89
6400 Sønderborg

CVR.nr.: 28065221

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: