KrebsFalch
12-08-2016

KrebsFalch

12-08-2016


De musikalske venner Poul Krebs og Michael Falch har slået sig sammen. Bag samarbejdet ligger et langt venskab, hvor de har spillet med ved hinandens koncerter og endda turneret som akustisk duo. I deres nye, tætte samarbejde skubber de til hinanden, rykker grænser og når nye højder sammen.
Denne koncert er med på partoutkortet for 2016.


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

KrebsFalch spiller en hel aften i Mølleparken 


Det var på vej i 20 år, og dette efterår skete det så: De musikalske venner Poul Krebs og Michael Falch har slået sig sammen.

Samarbejdet har allerede båret frugt i form af et nyt fælles album og en koncert-turne, som stopper op i Sønderborg den 12. august.

Albummet ”På Tomandshånd” kom på gaden den 13. november og blev straks Ugens Uundgåelige album på P3. Det indeholder lutter nye sange, skabt af Krebs og Falch i fællesskab.

Bag samarbejdet ligger et langt venskab. De mødtes for år tilbage på Ebeltoft-Odden færgen efter en Deep Purple koncert, og siden har de haft et godt øre til hinanden. Spillet med ved hinandens koncerter og endda turneret som akustisk duo.

Den nye status som duo bringer samarbejdet op på et nyt og højere plan. Deres forskellige temperamenter skaber gnister, så musikken får en helt ny og mere intens glød.

- Vi lukker hinanden ind i nogle områder af sangskrivningen, hvor vi normalt ikke lader andre komme ind, forklarede Michael Falch i Aftenshowet på DR1 i starten af december, inden de spillede deres nyeste sang ”Uden Dig”.

- Vi kan gøre hinanden bedre. Skubbe til hinanden og sammen rykke i en retning, som vi er superglade for bagefter, supplerede Poul Krebs.

 

Det fælles koncept blev afprøvet ved en koncert i Den Fynske Landsby ved Odense. Den fik 6 stjerner af Fyns Stiftstidende, som bragte en begejstret anmeldelse under overskriften ”Langtidsholdbar Drømmeduo”. Herefter var der ingen tvivl: Samarbejdet var kommet for at blive.

Bag sig har Michael Falch og Poul Krebs et særdeles stærkt band, der består af musikere fra begges faste orkestre: guitaristerne Lars Skjærbæk og Rune Kjeldsen, trommeslageren Peter Dombernowsky, bassisten Troels Skjærbæk og tangentspillerne Christoffer Møller og Palle Hjorth.

Koncerten er med på Kultur i Syds partoutkort for 2016, som også rummer 16 andre populære navne. Alene i november måned blev der solgt flere end 2.000 partoutkort til den kommende sæson. Dermed er det foreningens bedst sælgende partoutkort til dato.
 

VIP Dinner & Drinks


Til denne koncert er det muligt at tilkøbe VIP Dinner & Drinks billetter.
De giver, i kombination med en koncert billet eller et partoutkort, adgang til en herlig middag med drikkevarer inden koncerten.

| Læs mere om VIP Dinner & Drinks | Køb VIP Dinner & Drinks billetter |

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: