The Harlem Gospel Singers
15-12-2016

The Harlem Gospel Singers

15-12-2016


Oplev det verdensberømte gospelkor på Harmonien i Haderslev. Det er gospel og korsang på det absolutte topplan.
Kun enkelte billetter tilbage.


Sted

Harmonien Haderslev

Koncerten starter

20:00

Verdens mest berømte gospelkor på Harmonien


Den 15. december træder verdens mest berømte gospel kor af alle, The Harlem Gospel Singers, ind på scenen på Hotel Harmonien i Haderslev.

Det giver publikum en unik mulighed for at genopleve gospel, som den udfolder sig i den amerikanske kirkelige tradition med en smittende livsglæde.

Harlem Gospel Singers optrådte for 2 år siden for et begejstret publikum i Alsion, og på mange opfordringer bringer Kultur i Syd hermed det verdensberømte kor tilbage til Sønderjylland.

Koret rummer naturtalenter ud over det sædvanlige og mange års erfaring fra internationale turneer har under Queen Esther Marrows ledelse bragt dette kor helt op på det absolutte topplan.

Som i andre eventyr begyndte også dette i ganske ydmyge kår, da Queen Esther Marrow som 22 årig blev opdaget af Duke Ellington og turnerede sammen med ham. Det blev til en lang karriere, hvor Queen Esther sang med mange af jazzens store navne inden hun i 1991 gav sig fuldt og helt til gospel musikken og dannede sit eget kor – The Harlem Gospel Singers.

Dette berømte ensemble tæller i dag op til flere enestående solister, hvoraf de fleste har været med fra begyndelsen og derfor er kendte ansigter for en stor og loyal fanskare. Men truppen rummer også unge talenter, som via talrige auditions har bevist, at de kan leve op til korets høje standard.

Som højdepunktet ved Montreal Jazz Festival i 1998, sang de for mere end 100.000 begejstrede mennesker, og i februar 1999 gav de koncert for daværende Præsident Bill Clinton i Washington D.C., hvor de optrådte 4 uger i træk ved udsolgte koncerter i legendariske Ford’s Theatre.

Et af højdepunkterne i Harlem Gospel Choirs 22 år lange karriere indtraf, da koret optrådte i Vatikanet for Pave Johannes Paul II. Det var en stor succes. Paven var tydeligt begejstret, da han konstaterede, hvad gospel dybest set drejer sig om: Dette er mere end et show – det er en følelse. 

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: