Runrig
18-08-2017

Runrig

18-08-2017


UDSOLGT - Runrig har udgivet sit 14. og sidste studiealbum og bringer nu de nye sange ud på de åbne scener for et live publikum, hvor den sande magi opstår.
Dobbeltkoncert: Peter Viskinde spiller først efterfulgt af Runrig.


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

19:30

Runrig giver koncert i Mølleparken - på Partoutkortet for 2017


Runrig, det skotske rockband med keltiske undertoner, har efterhånden skabt tradition for at indlede sine sommerturneer med et par koncerter i Danmark.

I 2013 valgte Runrig at spille sin 40 års jubilæumskoncert for et begejstret publikum i en udsolgt Møllepark i Sønderborg, og i 2016 gav de koncert i Haderslev Idrætscenter.

Når Runrig den 18. august atter går på scenen i Mølleparken, Sønderborg, vil der for mange være nye toner i luften. Deres nyeste album vil levere en stor del af numrene til koncertens repertoire.

Arbejdet i pladestudiet er for bands som Runrig blot en forberedelse til den virkelige præstation, hvor de står ansigt til ansigt med deres fans. Det er under koncerterne, med et oplagt band og et tændt publikum, musikken får vinger og den keltiske rock svinger bedst.

Et af formålene med 2017 turneen er netop, som de siger det, at tage albummet ”The Story” med udendørs. Spille numrene for et levende publikum og se hvor det tager sangene hen. Runrig har altid haft en ganske særlig kemi sammen med sit publikum og arbejdet positivt med det feedback, et levende publikum giver. Dermed kan musikken ændre sig henover en sæson, så de facetter, som viser sig at fungere godt på en scene, får mere power og rum til at folde sig ud.

Da Runrig slog igennem som band i 1973, var det første gang man hørte et rock band synge på gælisk – en variant af det keltiske sprog, som tales den dag i dag af de fleste på øgruppen Hebriderne vest for Skotland, hvorfra bandet kommer.

Gennem alle årene har de to brødre, Rory og Calum Macdonald stået i spidsen for Runrig. Deres første album, ”Play Gaelic”, udkom i 1978, og det sidste, nummer 14 i rækken, er ”The Story” fra 2016. Herefter agter bandet ikke at indspille flere studiealbums, for musik skal frem for alt opleves ved koncerter, og helst udendørs, mener Macdonald brødrene.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: