Runrig
18. august 2017

Runrig

18. august 2017 -


UDSOLGT - Runrig har udgivet sit 14. og sidste studiealbum og bringer nu de nye sange ud på de åbne scener for et live publikum, hvor den sande magi opstår.
Dobbeltkoncert: Peter Viskinde spiller først efterfulgt af Runrig.


Sted

Mølleparkens Friluftsscene

Koncerten starter

19:30

Runrig giver koncert i Mølleparken - på Partoutkortet for 2017


Runrig, det skotske rockband med keltiske undertoner, har efterhånden skabt tradition for at indlede sine sommerturneer med et par koncerter i Danmark.

I 2013 valgte Runrig at spille sin 40 års jubilæumskoncert for et begejstret publikum i en udsolgt Møllepark i Sønderborg, og i 2016 gav de koncert i Haderslev Idrætscenter.

Når Runrig den 18. august atter går på scenen i Mølleparken, Sønderborg, vil der for mange være nye toner i luften. Deres nyeste album vil levere en stor del af numrene til koncertens repertoire.

Arbejdet i pladestudiet er for bands som Runrig blot en forberedelse til den virkelige præstation, hvor de står ansigt til ansigt med deres fans. Det er under koncerterne, med et oplagt band og et tændt publikum, musikken får vinger og den keltiske rock svinger bedst.

Et af formålene med 2017 turneen er netop, som de siger det, at tage albummet ”The Story” med udendørs. Spille numrene for et levende publikum og se hvor det tager sangene hen. Runrig har altid haft en ganske særlig kemi sammen med sit publikum og arbejdet positivt med det feedback, et levende publikum giver. Dermed kan musikken ændre sig henover en sæson, så de facetter, som viser sig at fungere godt på en scene, får mere power og rum til at folde sig ud.

Da Runrig slog igennem som band i 1973, var det første gang man hørte et rock band synge på gælisk – en variant af det keltiske sprog, som tales den dag i dag af de fleste på øgruppen Hebriderne vest for Skotland, hvorfra bandet kommer.

Gennem alle årene har de to brødre, Rory og Calum Macdonald stået i spidsen for Runrig. Deres første album, ”Play Gaelic”, udkom i 1978, og det sidste, nummer 14 i rækken, er ”The Story” fra 2016. Herefter agter bandet ikke at indspille flere studiealbums, for musik skal frem for alt opleves ved koncerter, og helst udendørs, mener Macdonald brødrene.

Du er velkommen til at skrive til os...

Kontakt


Adresse

Ringridervej 89
6400 Sønderborg


Telefon

Jes Johansen
+45 40 34 48 73


E-mail

Jes Johansen
jes@kulturisyd.dk


 

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet


Afmeld nyhedsbrev

Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev, kan du afmelde det her.

Modtager du nyhedsbreve uden selv at have tilmeldt dig?
Det skyldes, at du tidligere har købt billet til et af vore arrangementer.
I så fald er tilmeldelsen kommet via Ticketmaster. 
Du har mulighed for at afmelde dig herunder.

Bliver du ved med at modtage nyhedsbreve, efter du har slettet din tilmelding?
Dette skyldes temmelig sikkert at adressen, som du modtager det på, er en anden end den, du afmelder.
Kig derfor efter i nyhedsbrevet og tjek, hvilken adresse det rent faktisk er sendt til. 
Afmeld den, og problemet bør være løst.
 
Her kan du fjerne din mail adresse fra vores adresseliste:
Email