Burhan G
02-06-2017

Burhan G

02-06-2017 -


Burhan G netop udgivet koncept albummet “Pas På Pigerne“. Regn med at han i Mølleparken giver dig det store show, han er så kendt for, krydret med mange nye kompositioner, som f.eks. Isabel, Joy, Stephanie, Lucy, Diana, Nathalia med flere.
Dobbeltkoncert: Burhan G går på scenen efter Scarlet Pleasure.


Sted

Mølleparkens Friluftsscene

Koncerten starter

20:00

Burhan G i Mølleparken


Første koncertaften på partoutkortet byder på Burhan G og endnu et dansk navn, som bliver offentliggjort inden jul.

Tilbage i 2005 vandt Burhan G prisen som årets nye navn ved Danish Music Awards. Vejen frem gik via Københavns Drengekor og Outlandish, hvor han var korsanger, indtil han gik solo.

I dag er Burhan G en af de helt centrale figurer i den danske musikbranche. Hans udgivelser kaster guld af sig, han hjælper kollegerne frem, bl.a. Rasmus Seebach har han givet en hånd, og han er en fantastisk scenekunstner. 

Som det femte album i rækken har Burhan G netop udgivet koncept albummet "Pas På Pigerne". Det handler om de piger, han er rendt ind i - Isabel, Joy, Stephanie, Lucy, Diana, Nathalia og hvad de ellers hedder. Om de fristelser og udfordringer, de har udsat ham for og den måde han har taklet dem på.

Det er et anderledes koncept end de traditionelle kærlighedssange, og det er skruet sammen på en meget spændende måde. For Burhan G selv har det nok også handlet om at trække en streg i sandet mellem det liv han førte, og det han har planlagt for sig selv fremover. De sidste par år har han dannet par med den noget ældre Sarah Zobel, og tidligere på året fik de et barn sammen. Så nu hører tant og fjas fortiden til, og Burhan G koncentrerer sig om familien og musikken samt om balancen mellem de to.

Musikalsk afprøver Burhan G mange nye veje i sine seneste kompositioner. Der er blevet plads til blæsere og strygere og spændende arrangementer, men der er heldigvis ikke givet køb på de rytmiske elementer. Det skinner stadig klart igennem, at Burhan G fandt en stor del af sin inspiration hos stjerner som Prince og Michael Jackson.

Vi har før oplevet Burhan G i Mølleparken. Det var i 2014, hvor han skabte en fantastisk stemning, båret frem af et stort nærvær og et imponerende sceneshow. Næste gang han kommer, har han sit nye materiale med, så det bliver en stor aften.

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Jes:    +45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Ringridervej 89
6400 Sønderborg

CVR.nr.: 28065221

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: