Sebastan solo på Alsion
21-09-2017

Sebastan solo på Alsion

21-09-2017 -


En aften med Sebastian solo er en enestående oplevelse, der i en meget personlig og nærværende stil tager dig med d på en tur gennem hans forunderlige, musikalske univers.


Sted

Alsion

Koncerten starter

20:00

Sebastian giver solo koncert i Sønderborg


Sebastian alene på scenen med sit publikum. Det bliver en spændende oplevelse ladet med poesi og musik i en form, der giver fuldt fokus på Sebastian, der af mange betragtes som Danmarks største trubadur.

I et one-man-show er der intet til at distrahere. Ingen til at støtte kunstneren. Derfor er det kun de største, der er i stand til at stå en hel aften igennem med dette koncept. Sebastian kan, og gevinsten tilfalder publikum, som kommer usædvanligt tæt på kunstneren og får en masse bonusinformation mellem numrene.  Det bliver en både munter og eftertænksom aften med de finurlige, de tænksomme, de rockende og ikke mindst de evigtgrønne sange, vi alle kan synge med på.

Med fabelagtige kompositioner og den karakteristiske sprøde stemme har Sebastian præget og inspireret mange andre sangere og skabt respekt om sit talent de sidste 50 år. Mange lærte Sebastian at kende med Den Store Flugt og hans perlerække af albums op gennem 70erne og ind i 80erne hvor han skrev en del musicals med Ronja Røverdatter, Hodja Fra Pjort og mange flere. Dette var en både kreativ og produktiv periode.

Sebastian ledsager sine udødelige sange med anekdoter og underfundig humor og forener generationer med sange, der har lydt op gennem mange danskeres liv. Samtidig lister nye Sebastian-sange sig ind i repertoiret, ikke alene fra det seneste album, Øjeblikkets Mester, som kom i 2011, men også sange, publikum aldrig har hørt før og som blot venter på, at den altid produktive Sebastian finder tid til at gå i studiet og indspille dem.

I 2015 var der mange som enten opdagede eller genopdagede Sebastian på TV2 i programmet Toppen Af Poppen. Her blev en række af hans store sange, bl.a. Rose, Måske Ku Vi og Stille Før Storm, sunget af yngre stjerner som Isam B, Shaka Loveless og Stine Bramsen.

En koncert med Sebastian er i en klasse for sig. Han tryllebinder sit publikum og i samværet med sangeren, sangskriveren og komponisten oplever man på tætteste hold hvordan Sebastians smukke tekster, hans melankolske stemme og fabelagtige guitarspil forenes og sammen giver publikum en oplevelse, som sent glemmes. Alle har noget at se frem til, når trubaduren indtager scenen og gavmildt forkæler sit publikum med en udsøgt række sange, som stille og roligt er blevet en del af os og vor kultur.

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Jes:    +45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Ringridervej 89
6400 Sønderborg

CVR.nr.: 28065221

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: