Lis Sørensen
24-04-2008

Lis Sørensen

24-04-2008


Lis Sørensen graver dybt i sin herlige sangskat og omgiver sig med nogle Danmarks bedste pop musikere, når hun giver koncert på Alsion. Koncerten bygger på det meget roste arrangement på Kronborg.


Sted

Alsion, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

De allerstørste sange” spilles på Alsion i Sønderborg

Lis Sørensen gør status over sin lange karriere som sanger, når hun den 24. april giver koncert på Alsion og dykker ned i sin store sangskat. Med sig har hun en række af de musikere, som gennem årene har støttet hende i at nå det høje niveau, der kendetegner både hendes indspilninger og koncertliv.

Lis Sørensen er i sit livs bedste form, og med bandet i ryggen vil koncertsalen blive fyldt med et hav af sprællevende klassikere, bl.a.: ”Tæt på Ækvator”, ”Verden er i farver”, ”Paseo con amor”, ”Fuld af nattens stjerner” og ”Mine øjne de skal se”. Repertoiret vil således afspejle det netop udsendte boks album, ”De allerstørste sange”, som rummer 40 sange og koncertoptagelser fra Lis Sørensens lange karriere. Hun har altid været en meget produktiv og respekteret sangerinde, siden hun I 70'erne blev en del af kernen i Anne Linnets gruppe, Shit & Chanel, og efterfølgende involverede sig i andre projekter. Blandt andet sang hun kor for Gasolin og Gnags, og op gennem 80'erne arbejdede Lis Sørensen tæt sammen med Sebastian.

Lis Sørensens solokarriere begyndte med udsendelsen af ”Himmelen ned på Jorden” i 1983, hvor alle der var noget ved musikken havde en lille finger med i spillet. Ud over sin musikalitet har Lis Sørensen i kraft af sin personlighed en særlig evne til at knytte de bedste i faget til sig. Dette har gavnet både hende selv og hendes fans op gennem karrieren, og det er noget vi kan glæde os over, når hun spiller på Alsion. Bandet, som Lis Sørensen har med på Alsion, er bygget op omkring en af Danmarks dygtigste guitarister, Poul Halberg og hans ”Power Trio” med Jette Schandorf på bas og Lis Sørensens mand, Jan Sivertsen, på cajón. På denne turne har Lis Sørensen suppleret dem med Jonas Krag på guitar, Mads Michelsen på percussion samt 6-mands strygergruppen ”Danish Session Strings”.

Lis Sørensen har altid haft højt til loftet, og ladet musikken og tankegodset flyde frit og løfte tilhørerne med på en tur ud af hverdagen og ind i et smukkere univers.Alsions koncertsal vil derfor udgøre den perfekte ramme omkring hendes show, og føje en ny dimension til koncertoplevelsen, som Kultur i Syd har arrangeret.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: