Kansas
19-06-2008

Kansas

19-06-2008 -


Bandet Kansas fra Kansas i USA spiller storladen heavyrock med masser af violin. Lyder det spændende, så kom og hør dem i teatersalen på Sønderborghus, hvor salens rustikke charme vil gå op i en højere enhed med denne stemningsmættede form for rock.


Sted

Sønderborghus

Koncerten starter

20:00

Kansas i Sønderborg

Bandet hedder Kansas - og kommer fra Kansas i USA. Det er langt ude på landet, og det er måske grunden til at de kan levere spændende, avantgardistisk rock med fødderne solidt plantet i traditionel folkemusik. Ved gennembruddet i 70'erne fyldte Kansas stadions over hele USA med sin symfoniske form for progressiv rock, der dengang var langt forud sin tid. Siden hen har bandet udvidet sit territorium, og det turnerer nu på fuld kraft overalt i Europa med stort set den samme besætning, som det lagde ud med i 1970.

Musikken er storladen med strygerne helt i front, men alligevel med en meget kontant rygrad af ren uforfalsket rock. Vokaler og trommer skærer igennem og lægger bund, mens violin og guitar duellerer. Det er spændende og anderledes rock, som hele tiden udfordrer lytteren ved at fusionere forskellige stilarter. Bas spilleren, Billy Greer, sagde efter 30 års koncerter: Hvis vi blev betalt for hver tone vi fyrer af, ville vi være stinkende rige. Man får således både kvalitet og kvantitet. Musikken kan man danne sig et godt indtryk af ved at besøge deres hjemmeside, hvor de strør om sig med smagsprøver på deres musikalske stil, som godt kan minde om en fusion mellem heavy rock og traditionel folkemusik.

Det store gennembrud kom med singlen "Dust In The Wind", hentet fra albummet "Point of Know Return", som for alvor markerede deres gennembrud. De har i alt udgivet 26 albums, det første i 1974 og det sidste 2006, med et nyt på vej med titlen "Two for the Show".

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Jes:    +45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Ringridervej 89
6400 Sønderborg

CVR.nr.: 28065221

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: