Sissel Kyrkjebø
10-11-2008

Sissel Kyrkjebø

10-11-2008 -


Sissel Kyrkjebø, Nordens ubetinget største sangstjerne, er tilbage på koncertscenen og gæster Alsion til efteråret. Indtil da kan vi nyde hendes stemme på det nyligt udgivne album "Northern Lights".


Sted

Alsion

Koncerten starter

20:00

På scenen i Sønderborg

Til efteråret drager Sissel ud på en omfattende Danmarks turné, som bringer hende til Sønderborg den 10. november. I Danmark slog Sissel for alvor igennem i 1990’erne. Specielt 1994 har stor betydning for hendes internationale gennembrud.

Det var året hvor hun ved vinter OL i Lillehammer sang den officielle OL-sang ”Se ilden lyse”, som hun senere indsang på engelsk i duet med Placido Domingo, og 1994 var også året hvor Sissel har afholdt sin hidtil eneste koncert i Sønderborg.

Året efter brød Sissel igennem internationalt, da hun medvirkede i en julekoncert i Wien sammen med Placido Domingo og Charles Aznavour. På hendes nyeste udgivelse, ”Northern Lights”, medvirker Jose Carreras, og de turnerer sammen dette forår med koncerter i 24 amerikanske byer på tværs af kontinentet.

På Danmarks turnéen vil det være den nordiske sangskat, der fylder mest i Sissel’s repertoire. Det er den, hun er vokset op med, og den nordiske natur gennemstrømmer hendes klare lyse stemme, som tryllebinder fans hvor hun end optræder.
 

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Jes:    +45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Ringridervej 89
6400 Sønderborg

CVR.nr.: 28065221

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: