Lis Sørensen
7. november 2013

Lis Sørensen

7. november 2013 -


En af de varmeste og klareste stemmer i dansk pop og rock kommer til Sønderborg. Den tilhører Lis Sørensen. Bag sig har hun sit faste backingband, som i sig selv rummer store navne fra den danske musik scene.


Sted

Alsion

Koncerten starter

00:00

Lis Sørensen giver koncert i Alsion

En af de varmeste og klareste stemmer i dansk pop og rock kommer til Sønderborg. Den tilhører Lis Sørensen. Sammen med Anne Linnet var Lis Sørensen front figur i ”Shit og Chanel”, som i 1976 gjorde sig bemærket som et rent pigeband med en bramfri tone og en pågående stil.

Se interviewet i Aftenshowet

I anledning af Lis Sørensens 30 års julilæum som solist, er hun blevet interviewt i TV2's Aftenshow. Du kan se interviewet her - spol frem til det 30. minut, hvor indslaget begynder.

Historien

En konservatorieuddannelse og et tæt samarbejde med Sebastian gav i tiden herefter Lis Sørensen mulighed for at udvikle sig, så hun i 1983 kunne gøre sit første solo album Himmelen Ned på Jorden til en solid succes og en klassiker inden for dansk pop. Gennem sine næsten 40 år i musikbranchen har Lis Sørensen konstant formået at forny sig og lokke nye generationer til. Hendes flirt med både country og sydamerikanske rytmer høres i et nummer som Tæt På Ækvator, mens samarbejdet med Sebastian kommer frem i numre som Verden Er I Farver,Vågen I Drømmeland, Indtil Dig Igen og Stille Før Storm.

Lis Sørensens er fortsat en produktiv sangskriver og udgav i 2010 sit nyeste album med titlen For Kærlighedens Skyld. Det giver stof til fornyelse og overraskelser ved hendes koncerter, men det er stadig de store hits, der giver stemningen det afgørende løft. Den store erfaring fra turneer og festivals gør, at Lis Sørensen kender sit publikum særdeles godt. Det smitter af på koncerterne, som præges af en varm stemning og et gensidigt nærvær med en særlig nerve og intensitet, som går lige i hjertet på alle. Bag sig har Lis Sørensen sit faste backingband, som i sig selv rummer store navne fra den danske musik scene: Poul Halberg og Jonas Kragh på guitar, Jette Schandorf på bas og Jan Sivertsen på trommer.

Koncerten er arrangeret af Kultur i Syd i samarbejde med Sønderborghus.

Du er velkommen til at skrive til os...

Kontakt


Adresse

Ringridervej 89
6400 Sønderborg


Telefon

Jes Johansen
+45 40 34 48 73


E-mail

Jes Johansen
jes@kulturisyd.dk


 

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet


Afmeld nyhedsbrev

Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev, kan du afmelde det her.

Modtager du nyhedsbreve uden selv at have tilmeldt dig?
Det skyldes, at du tidligere har købt billet til et af vore arrangementer.
I så fald er tilmeldelsen kommet via Ticketmaster. 
Du har mulighed for at afmelde dig herunder.

Bliver du ved med at modtage nyhedsbreve, efter du har slettet din tilmelding?
Dette skyldes temmelig sikkert at adressen, som du modtager det på, er en anden end den, du afmelder.
Kig derfor efter i nyhedsbrevet og tjek, hvilken adresse det rent faktisk er sendt til. 
Afmeld den, og problemet bør være løst.
 
Her kan du fjerne din mail adresse fra vores adresseliste:
Email