Saturday Night Show
22-10-2013

Saturday Night Show

22-10-2013


Den ultimative hyldest til brødrene Gibb og deres legendariske gruppe, The Bee Gees, kommer til Alsion i Sønderborg.


Sted

Alsion, Sønderborg

Koncerten starter

00:00

The ultimate tribute to the Bee Gees

Den ultimative hyldest til brødrene Gibb og deres legendariske gruppe, The Bee Gees, kommer til Alsion i Sønderborg. Det er det britiske ”Saturday Night” show, der fanger både ånden og teknikken i de originale Bee Gees hits så præcist, at showet opleves som en ægte Bee Gees koncert anno 2013.

Hele Bee Gee's lange karriere dækkes, lige fra de symfoniske hits i 60'erne, hvor Barry, Robin og Marurice Gibbs slog igennem med deres karakteristiske falset harrmonier. Fra denne periode huskes især ”Massachusets”, ”Gotta Get a Message to You” og ”I Started a Joke”, men det er især de store disco hits fra sidst i 70'erne, der præger showet. Da Bee Gees leverede musikken til kult filmen Saturday Night Fever med John Travolta i hovedrollen, tog berømmelsen atter fart og bragte de tre brødre op på det absolutte stjerneplan. Både ”How Deep is Your Love”, ”Stayin' Alive” og ”Night Fever” nåede førstepladsen på de amerikanske hitlister og filmens soundtrack er med over 40 millioner solgte eksemplarer det 4. bedst sælgende album nogen sinde.

Barry positivt overrasket

Der bør ikke være tvivl om showets kvalitet og stræben efter at lyde præcist som de originale Bee Gees. Da ”Saturday Night's” tre sangere indspillede hittet ”Stayin’ Alive” til en TV-reklame, blev tiltaget stoppet af Barry Gibb med kommentaren om, at det lød for meget som originalen og at lytterne ville ikke kunne høre forskel fra originalen. Med dette kvalitetsstempel i bagagen tager showet på en større skandinavisk turne, som bringer det til Sønderborg den 22. oktober.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: