EKSTRA BILLETTER i salg fra 3/2 kl. 10"> Lukas Graham
Lukas Graham
06-02-2016

Lukas Graham

06-02-2016 - Billetsalg starter: 03-02-2016 kl.10:00


Dobbeltkoncert med Scarlet Pleasure og Lukas Graham (billedet).
Lukas Graham er et af tidens hotteste bands. Hør dem spille "Happy Home", "Mama Said", "Strip No More" og deres andre hits, som de ryster ud af ærmerne, mens de blander hiphop, soul og funk, som kun de kan det.
EKSTRA BILLETTER i salg fra 3/2 kl. 10


Pris

345,- kr. (ståpladser)

Sted

Sydjysk Sparekasse Skansen

Koncerten starter

20:00

Lukas Graham spiller i Sønderborg med Scarlet Pleasure


Lukas Graham er et af tidens hotteste bands. De kan noget med deres musik og med publikum, som få andre kan. De er helt fremme i skoene og fulde af energi, på den fede måde.

Dette er grunden til den succes, som ramte bandet straks de i 2012 lancerede deres debut album ”Lukas Graham”, og som bærer dem videre med opfølgeren fra i sommers med samme titel og motiv, denne gang i blåt.

Hør dem spille "Happy Home", "Mama Said", "Strip No More" og deres andre hits, som de ryster ud af ærmerne, mens de blander hiphop, soul og funk, som kun de kan det.

Trods deres unge alder, er det et godt sammenspillet band vi kommer til at opleve ved koncerten i Sønderborg. Mest fremtrædende er 27 årige Lukas Graham Forchhammer, som er sangskriver og forsanger, men som foretrækker betegnelsen ”entertainer”.

Lukas blev først kendt som Grunk i ”Krummerne”, men selv om han er et multitalent, har musikken altid inspireret ham mest og drevet ham fremad. Stemmetræningen fik han som medlem af Københavns drengekor og evnen til at omgås mennesker fik han via sin opvækst i Christiania. Når han står på scenen med sine gamle venner ved instrumenterne går det hele op i en højere enhed, med rytmiske kompositioner, gode melodier og dybe tekster.

Bandet holdt lav profil, da de forud for lanceringen af deres blå album sneg sig til Los Angeles og indspillede det i al hemmelighed. Men når de turnerer, er det med fuld skrue på både musikken og charmen.

Lukas forklarer det ganske enkelt:
”Målet er at få alle, der er med, til at grine, danse og græde. Alt sammen på under én time. Men mest af alt håber jeg, at det skinner igennem hvor meget vi alle brænder for og elsker det vi laver, og hvorfor vi laver det.”

Succesen rækker allerede langt ud over Danmark, med både radiohits og koncerter i det meste af Europa. Alligevel holder Lukas Graham sig nede ved jorden, og undgår den arrogance, der nemt kommer til at præge andre unge stjerner med pludselig succes. Dette kommer af den selvsikkerhed man får, når man er god til det man gør og har det sjovt samtidig.

Opvarmningen leveres af Scarlet Pleasure, som har gjort sig bemærket med en stribe R&B baserede hits som ”Under the Palmtress”, ”Windy”, ”The Strip” og ”Heat”.  

Andre informationer

Billetsalget starter: 03-02-2016

Dørene åbner: 19:00

Billetsalg: billetnet,salgstederne

Køb billet

Billetstatus: Kun få billetter tilbage

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Jes:    +45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Ringridervej 89
6400 Sønderborg

CVR.nr.: 28065221

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: