Partoutkort til Rock i Mølleparken 2017
14-06-2017

Partoutkort til Rock i Mølleparken 2017

14-06-2017 - Billetsalg starter: 16-11-2016 kl.10:00


Programmet i 2017 er med sine 17 bands og solister fordelt på 8 koncertaftener større end nogensinde før. Du kan igen opleve noget af det bedste fra den danske musikscene, og som noget nyt 2 udenlandske navne.
Kun få partoutkort tilbage.


Pris

Fra 800 kr. til 1.050 kr - Se skema nedenfor.

Sted

Mølleparkens Friluftsscene

Koncerten starter

20:00

Partoutkort til Rock i Mølleparken 2017


Efter den overvældende succes med partoutkortet til Rock i Mølleparken sidste sommer, som blev udsolgt inden sæsonen begyndte, har der været stor spænding omkring næste sommers program. Nu kan vi løfte sløret for programmet i 2017. Salget af partoutkort startede onsdag den 16. november kl. 10:00.

Traditionen tro rummer det nye partoutkort en god blanding af rock og pop, hvor både gamle dyder og nye trends tilgodeses. Programmet er med sine 17 bands og solister fordelt på 8 koncertaftener større end nogensinde før. Du kan igen opleve noget af det bedste fra den danske musikscene, og som noget nyt 2 udenlandske navne.

Dem kan du opleve i 2017
Runrig, det skotske band, som spiller keltisk inspireret rock, har begejstret i Mølleparken før. De har en kæmpe fanskare, som allerede nu vil begynde at glæde sig.

Det andet udenlanske navn er amerikanske Beth Hart: Hun har haft en både spændende og dramatisk karriere, som for alvor tog fart, da hun her i Danmark og Holland fandt en fanskare, som gav hende troen tilbage på sig selv. Efter nogle fantastiske koncerter i Danmark, bl.a. på Sønderborghus, brød hun for alvor igennem i USA. Specielt samarbejdet med Joe Bonamassa, den amerikanske guitar guru, som også har spillet i Mølleparken, udstillede Beth Harts stærke sangtalent inden for rock og blues. Siden er det blevet til adskille albums og en flirt med andre genrer, bl.a. jazz. Ved denne koncert vil kalotten løfte sig over scenen i Mølleparken. Og rotere.

De danske navne dækker spektret. Der er pop til de unge fra Xander, Gulddreng og The Minds of 99. Der er rock med Magtens Korridorer, rap med Nik & Jay og pop med Burhan G. Til det modne publikum er der gensyn med de altid populære TV2 og Johnny Madsen.

Danser Med Drenge, Allan Olsen og Peter Viskinde vil også genoplive de musikalske minder, men mon ikke det vil være Hardinger Band, der mere end noget andet band vil kunne sætte gang i publikum og få alle til at synge med, når de fyrer deres hits af fra tiden, hvor de spillede i Shubidua? Det bliver Hvalen Valborg og Fed Tobak for fuld udblæsning.

Når vi snakker med publikum er der ét navn, som rigtig mange ønsker at opleve én gang til i Mølleparken. Det er et band med et spektakulært sceneshow og en skarp, skøn og helt fantastisk frontfigur, nemlig Queen Machine. Ja, de kommer igen i 2017, og det bliver en festaften.

Uden for kategori bydes på Turn On Tina - det originale Tina Turner Tribute Band med Peter Andersen som Tina Turner. Lyder det corny? Det er det også, og helt fantastisk og næsten ubeskriveligt. Det er et show, der skal opleves, så slip dig løs og få dig en version af River Deep, Mountain High, som du ikke troede mulig i Mølleparken.

Et enkelt navn kan ikke offentliggøres endnu, men du kan roligt glæde dig. Det er med på toppen af rocken og poppen i Danmark.

Pris strukturen
Salget begynder onsdag den 16. november kl. 10:00, hvor du kan købe partoutkortet til en pris af 800,- kr. pr. styk for de første 1.500 partoutkort, hvorefter prisen stiger:
 

Partoutkort 2017 Pris
Første 1.500 (solgt) 800 kr
Fra 1.501 til 3.000 (solgt) 875 kr
Fra 3.001 til 4.500 (solgt) 950 kr
Resten 1.050 kr


Prisen begynder lavt, og stiger derefter i takt med at salget tager fart. Derved belønner vi alle, som tager en hurtig beslutning.


Elton John billet giver rabat på partoutkortet
Du kan opnå 100 kr. rabat på partoutkortet, hvis du først køber billet til koncerten med Elton John, og derefter et partoutkort - samtidig og i den rækkefølge.
 

Program

2. juni
   Burhan G
   Scarlet Pleasure


3. juni
   Beth Hart
   Allan Olsen & band


16. juni
   Johnny Madsen
   Magtens Korridorer


17. juni
   Danser Med Drenge
   Hardinger Band  (ShuBiDua Greatest)


18. august
   Runrig
   Peter Viskinde 


19. august
   Nik & Jay
   Gulddreng
   Xander


1. september
   Queen Machine
   Turn On Tina


2. september
   TV2
   The Minds of 99


Enkeltdagsbiletter
Når partoutkortet er udsolgt (det blev det i 2016), så sælges de resterende billetter til de enkelte aftener. Antallet vil være meget begrænset. Skulle man købe billetterne på denne måde til alle koncerter, ville prisen løbe op i 2.450 kr., så der er god grund til at vælge et partoutkort.

Det med småt

Bemærk du har ikke fortrydelsesret når du køber en partoutkort til Rock i Mølleparken.
Sker der aflysninger i tilfælde at force majeure gør vi opmærksom på at købte billetter til Rock i Mølleparken ikke refunderes. Ændringer i programmet medfører således ikke adgang til hel eller delvis refusion af købesummen.

Andre informationer

Billetsalget starter: 16-11-2016

Dørene åbner: ca. 19:00

Billetsalg: Salgsstederne

Køb billet

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Jes:    +45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Ringridervej 89
6400 Sønderborg

CVR.nr.: 28065221

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: