TV-2
02-09-2017

TV-2

02-09-2017 - Billetsalg starter: 01-02-2017 kl.10:00


Vi er Danmarks kedeligste orkester, påstod Steffen Brandt for snart 35 år siden. Men han tilføjede også, at deres udtryk er uløseligt forbundet med en speciel og ikke helt rask form for humor. Så glæd dig til en aften med underfundigt underholdende rock.
Dobbeltkoncert: Minds of 99 spiller først efterfulgt af TV-2.


Pris

Ticketmaster 350 kr (400 kr ved døren) - men partoutkortet giver også adgang til koncerten

Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

TV-2 i Mølleparken, Sønderborg


Den 2. september bliver der spillet igennem, når TV-2 med Steffen Brandt ved mikrofonen giver sommer sæsonens afsluttende friluftskoncert i Mølleparken, Sønderborg.

TV-2 har tradition for at skabe en fantastisk stemning på deres koncerter, hvor sange, hits og landeplager gennem 35 år fyres af med stort engagement og tænksomme kommentarer.

- Vi har set det som vor opgave at give en anden vinkel på tilværelsen end de gængse opfattelser, fortæller Steffen Brandt, og vi har gennem årene gang på gang gjort nogle ting, som på papiret ser skøre og næsten decideret crazy ud.

Alligevel har TV-2 kaldt sig selv for Danmarks kedeligste orkester. Men dette er blot endnu et eksempel på den specielle aarhusianske humor, der præger bandet. Som de selv udtrykte det i starten af deres karriere: Vort udtryk er uløseligt forbundet med en speciel og ikke helt rask form for humor.

Det er det underfundige vanvid, der kendetegner TV-2s sange. Paradokserne, set fra skæve vinkler, men altid fyret af med præcision, et smil i øjet og et smittende beat.

Når Steffen Brandt leverer sin pointer, er det med en udtale, der omhyggeligt smager på hvert enkelt ord. Man kan nyde hvert et sekund, men til forskel fra mange andre trubadurer, er der samtidig ren, rå og uforfalsket rock i de gamle drenge.

TV-2 er primært et live band, der næres af kontakten med publikum. Men med 35 år på bagen, er det også blevet til nogle ture forbi studiet. 18 studiealbums har de udgivet. Seneste udgivelse er ”Det Gode Liv” fra 2015 – et ganske filosofisk album, der beskæftiger sig med menneskets evne til ikke blot at overleve, men også at realisere, eller i det mindste drømme om det gode liv. 

 

Andre informationer

Billetsalg starter: 01-02-2017

Dørene åbner: ca. 19:00

Billetsalg: Ticketmaster,Salgsstederne

Salgsstederne

Køb billet

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: