Jacob Dinesen
01-03-2019

Jacob Dinesen

01-03-2019 - Billetsalg starter: 14-06-2018 kl.08:00


Oplev stemmen alle taler om: Jacob Dinesen giver koncert på,Alsion.
UDSOLGT


Pris

275 - 300 kr. i forsalg - 50 kr. ekstra ved døren.

Sted

Alsion

Koncerten starter

20:00

Udsolgt

Jacob Dinesen giver koncert på Alsion i Sønderborg


Talenter som Jacob Dinesen er sjældne. De fleste musikelskere husker nok stadig 2017 som året, hvor den kun 21-årige Jacob Dinesen voksede ud af det blå og blev det nye, store navn – både i radioen og på spillestederne.

100 koncerter blev det dengang til, og en kæmpe fanskare opstod. Ganske imponerende for en debuterende artist blev samtlige indendørs shows solgt ud.

Siden har publikum måttet se langt efter at opleve den unge Dinesen på landets lokale scener igen. 2018 byder kun på enkelte og overvejende større koncerter, men i foråret 2019 er Jacob og hans band igen at finde ude på spillestederne. Her får det hungrende publikum endnu engang mulighed for at opleve den karismatiske sanger i lidt mere intime rammer.

Jacob Dinesen er sønderjyde. Allerede som dreng gjorde han sig bemærket i Tønder og fik som 13-årig den britiske singer-songwriter Allan Taylor som mentor. Godt hjulpet af miljøet omkring Tønder Festivalen voksede Jacobs talent og hans personlige lyd blev udviklet og pudset af, så han i dag lyder som en genfødt Kris Kristoffersen.

Der er både folk, rock, country og blues i Jacob Dinesens dybe runde basvokal, som leveres med en sjæl og styrke, der er en garvet sanger værdig. Den giver ham en autencitet og en stærkt personlig lyd, der er en stor sjældenhed i populærmusikkens verden.

Debutalbummet Count The Ways udkom i 2015 og banede vejen for succespladen Brace Against the Storm, hvor Jacob Dinesen for alvor gjorde opmærksom på sit store talent. Den gik direkte ind på albumhitlistens førsteplads, og numrene Roll With Me og Jessie var blandt radioværternes favoritter i 2017.

I løbet af 2018 vil endnu et album gøre sig bemærket og levere sange til forårets koncerter, som bliver et genhør med den Dinesen vi kender, men som samtidig tager os et skridt med i hans videre udvikling.

Andre informationer

Billetsalget starter: 14-06-2018

Dørene åbner: 19:00

Billetsalg: Ticketmaster,Salgsstederne

Salgsstederne

Køb billet

Billetstatus: UDSOLGT

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Jes:    +45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Ringridervej 89
6400 Sønderborg

CVR.nr.: 28065221

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: