City Singler
30. november 2010

City Singler

30. november 2010 -


Vicki Berlin, Anne Louise Hassing, Trine Gadeberg og Sofie Lassen-Kahlke leverer en aften med fed musik, sketch, comedy og standup - og det bliver tilpas over og under bæltestedet. Med andre ord: Lige midt på - og garanteret langt ude!


Sted

Alsion

Koncerten starter

00:00

Høje stilletter og rappe replikker 

Snakker kvinder også om ting under bæltestedet? Jo da: Sko - og en hel del andet! Præcis hvad, vil du finde ud af på Alsion, når de danske City Singler giver dig en musikalsk, fræk og forførende oplevelse.

Disse 4 shop-a-holics med mottoet "Sko, håb og kærlighed" består af Vicki Berlin, Anne Louise Hassing, Trine Gadeberg og Sofie Lassen-Kahlke.

Det bliver en aften med fed musik, sketch, comedy og standup - og det bliver tilpas over og under bæltestedet. Med andre ord: Lige midt på - og garanteret langt ude! Med mere sminkerums- end skurvogns-humor kan alle roligt indløse billet til en elegant blanding af "Sex and the City" og "Ørkenens Sønner".

City Singlerne giver dig en forrygende rundtur i den moderne dating-jungle af karriere, kiloJoule, facebook, fitness, stilletter, scoretricks, g-strenge og P-skiver. De er fremme i skoene, supersexede og først og fremmest hamrende sjove. Det er et show, der afvikles i et forrygende tempo med indlagte videoklip, og man får grinet godt og grundigt igennem.

Manuskriptet er produceret af Vase & Fuglsang. Et makkerpar, der som fast leverandør til bl.a. Cirkusrevyen, garanterer højt tempo, fede hits og hylende morsomme tekster.

Kontakt


Adresse

Ringridervej 89
6400 Sønderborg


Telefon


+45 4034 4873


E-mail

Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk


 

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: