The Greatest Love of All kommer til Haderslev
21. april 2021

The Greatest Love of All kommer til Haderslev

21. april 2021 - Billetsalg starter: 15-05-2019 kl.10:00


Oplev Belinda Davis i “The Greatest Love of All –The Whitney Houston Show”Ny dato


Pris

350 kr / 375 kr

Sted

Harmonien Haderslev

Koncerten starter

20:00

Whitney Houston Show kommer til Haderslev


Under titlen “The Greatest Love of All –The Whitney Houston Show” vil et af verdens største sangtalenter blive levendegjort for en aften på Harmonien.

Det er Whitney Houstons sang- og klangmæssige alter ego, Belinda Davids, som er kernen i det stort anlagte amerikanske show, der gæster Sønderjylland under sin Europa turné.

Hvem husker ikke Whitney Houston, da hun sang ”I Will Always Love You” så hårene rejste sig og tiden næsten stod stille? Hun var en ener, med udstråling, udseende og en enestående stemme.

Dette billede af Whitney Houston fastholdes i det stort anlagte show, som er én lang hyldest til hende. I rollen som Whitney Houston trækker Belinda Davids på sin livslange fascination af sit idol og på sin helt unikke stemme. Den strækker sig over mere end 4 oktaver, og har en usædvanligt ren klang kombineret med råstyrke. Ligheden med Whitney Houston er helt utrolig. På alle måder virker det som om Whitney Houston atter er iblandt os for en kort bemærkning.

Belinda Davids karriere er som plukket fra et eventyr. Født og opvokset i Sydafrika udviklede hun sin sangkarriere, drevet af en heldig blanding af naturtalent, stædighed og flid. Det lykkedes hende at turnere i Sydafrika med Michael Jackson og andre amerikanske topnavne og derefter var vejen kort til USA og egen kontrakt.

Showet rummer flere end 20 af Whitney Houstons mest populære sange, plukket fra hendes 29 år lange karriere. Som 22 årig oplevede hun i 1985 sit gennembrud med ”You Give Good Love” og blev fast gæst på hitlisterne med sange som ”Saving All My Love For You”, ”How Will I know” og ”Thinking About You”.

I 90erne viste hun nye talenter som skuespiller i en stribe film, hvoraf ”Bodyguard” er den bedst kendte. Heri spillede hun sammen med Kevin Costner, og leverede filmens Oscar nominerede soundtrack. Frem mod sin alt for tidlige død i 2012 lykkedes det Whitney Houston at gøre comeback og hun blev atter en af tidens mest efterspurgte sangere.

Verden er i dag en lille smule fattigere uden Whitney Houston. “The Greatest Love of All –The Whitney Houston Show” giver os mulighed for at genopleve og huske hende, som hun var, da hun var på toppen af sin karriere.

Showet spillede for fuldt hus, da det i 2016 besøgte Sønderborg. Nu kommer det tilbage til Sønderjylland, når det den 12. marts gæster Hotel Harmonien i Haderslev.

Andre informationer

Billetsalget starter: 15-05-2019

Dørene åbner: 19:00

Billetsalg: Ticketmaster,Salgsstederne

Salgsstederne

Køb billet

Kontakt


Adresse

Ringridervej 89
6400 Sønderborg


Telefon


+45 4034 4873


E-mail

Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk


 

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: