Billetter

Billetter kan købes online via www.ticketmaster.dk, telefon 70 15 65 65 samt på Ticketmasters salgssteder.

Priser

I omtalen af hvert enkelt arrangement finder du priser, samt et link direkte til Billetnets salgsside for arrangementet.

Ved indgangen

Du kan naturligvis også købe billetter ved indgangen til arrangementer, som ikke meldes udsolgt. Der kan både betales med kontanter og Dankort.
Billetprisen ved indgangen er typisk lidt højere end hvis du køber i forsalg.

 

Spørgsmål og svar vedrørende partoutkortet

Har du et spørgsmål? Skriv til os

Må jeg lave flere kopier af mit partoutkort?

Du må lave så mange du vil, men kun et af dem kan bruges af gangen. Stregkoden er unik og bliver registreret ved indgangen.

Hvis du lader en ven benytte dit kort til en koncert du ikke selv vil med til, kan du udskrive en kopi til din ven. Men få den tilbage igen så den ikke ved et uheld bliver brugt ved en koncert, hvor du også selv vil ind - så er det nemlig kun den første der bliver lukket ind.

Hvis man har købt 2 partoutkort til Rock i Mølleparken har jeg så forstået rigtig at man skal printe billetter ud til hver koncert og hvordan gør man det?

Du printer de kort du har fået pr. mail. Tag printene med og vis dem ved indgangen. De fungerer som billetter ved ALLE koncerterne. Bliver de væk eller går de i stykker, så print dem igen. Det er vigtigt at stregkoderne kan scannes ved indgangen.

Må jeg laminere partoutkortet?

Dette kan ødelægge stregkoden (kan blive sort under opvarmningen). Benyt evt. klar klæbefolie eller læg det ind i et plastomslag, som du taper til.

Kan der komme flere ind på samme partoutkort?

Nej, Et Partoutkortet gælder kun som adgang for een person, så du kan ikke printe en stak til vennerne. Så er det kun den første der kommer ind, og det er måske ikke dig .... 

Jeg har 2 partoutkort men kan ikke finde ud ad hvor jeg skal gå hen og printe enkelte billetter ud?  

Partoutkortet ER din billet. Det er en billet som gælder til alle koncerterne, som står på kortet, så brug det igen og igen.

Jeg er interesseret i at vide hvornår man kan købe billetter til Mads Langer/Marie Key - altså enkelt billetter og ikke partoutkort?

NYT SVAR:  Fra 1/2 2014 har det været muligt at købe billetter til partoutkortets koncerter på normal via, via Billetnet.

Jeg vil købe et partoutkort. Hvordan gør jeg?

Du kan købe det med det samme via BilletNet. Ring tlf. 7015 6565 eller følg dette link. Alternativt kan du købe det på et postkontor.

Er partoutkortet personligt?

Nej. Du må gerne dele det med en anden, så du tager til nogle af koncerterne og din ven tager til de andre.

Kan to eller flere tage til samme koncert med samme partoutkort?

Nej, partoutkortet giver adgang for een person pr. koncert.

Hvis der er udsolgt lige netop til den koncert jeg vil se, kan jeg så ikke bruge mit partoutkort?

Jo, det kan du. Hvis du har et partoutkort kan du altid komme ind til alle 6 koncertarrangementer, også selv om der meldes udsolgt. Dit partoutkort fungerer som billet og sikrer din adgang.

Hvordan får jeg partoutkortet tilsendt?

Køber du det over telefonen, sender BilletNet det med posten. Køber du det over nettet, kan du vælge om du vil have det sendt med posten eller via en mail, som du selv udskriver.

Jeg vil gerne bestille billetter til én af de koncerter, der udbydes i pakken med partoutkort. Kan man kun komme til koncerten ved køb af hele pakken, eller hvordan bestiller jeg til lige den enkelte koncert?

Partoutkortet er en samlet pakke, der udbydes til en fordelagtig pakkepris. Sælges der nok partoutkort til at fylde Mølleparken, er det kun muligt at komme ind via partoutkortet. Men hvis der er plads til flere tilskuere end der er solgt partoutkort, vil der til den tid blive solgt almindelige billetter til de enkelte koncerter. Hvis dette bliver aktuelt, vil det først ske i løbet af foråret.

Jeg har modtaget partoutkortet, men hvorfor er det kun 1 billet og ikke en helt række billetter som sidste år?

Vi forenkler og forbedrer løbende processerne, og sender ikke længere hverken plastkort eller en stak billetter som de foregående år. Nu får du blot én billet, som til gengæld kan benyttes ved alle 6 arrangementer. Har du valgt Ticketfast, kan du selv udskrive den igen, hvis den bliver slidt. Hvis du i stedet har fået den tilsendt med posten og den er blevet lidt laset, kan du få en ny udskrevet ved billetkontrollen.

Hvorfor skriver I hele tiden hvor mange der er solgt?

Et stort salg af kort betyder, at vi er mange nok til at skabe fest og stemning ved alle koncerterne. Det giver også en indikation om der eventuelt bliver tilbudt almindelige billetter til de koncerter, der er på partoutkortet.

Jeg kan se, at langt de fleste koncerter på jeres partoutkort igen i 2014 ligger i de ulige uger..Hvad er grunden til dette?

Det er en tilfældighed. Koncerterne falder på de dage hvor de forskellige bands er tilgængelige.

Du er velkommen til at skrive til os...

Kontakt


Adresse

Ringridervej 89
6400 Sønderborg


Telefon


+45 61 27 48 73


E-mail

Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk


 

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: