Steffen Brandt & Tina Dickow
01-05-2009

Steffen Brandt & Tina Dickow

01-05-2009


Alone Together Tour 09 er navnet på Brandt og Dickows nye, fælles koncert-turné, som giver dig mulighed for at høre disse to stjerner på scenen i Alsions koncertsal. Hver for sig er de fremragende, men sammen får de vinger og når nye højder.


Sted

Alsion, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Alone Together Tour 09

Allerede da Tina Dickow i 2001 begyndte at spille offentligt, fik hun og Steffen Brandt fra bandet TV2 et godt øre til hinanden. Siden har de hyppigt optrådt ved hinandens koncerter, som da Tina Dickow på sommerens Roskilde Festival inviterede Steffen Brandt med på Orange Scene og underholdt flere end 40.000 mennesker med deres sange.

Står godt til hinanden

De to sangere klæder hinanden utroligt godt, når de optræder sammen. Der opstår en særlig magi, som løfter dem begge. Deres kommende fælles turne er således svaret på et stort ønske fra deres fans om at give en række akustiske koncerter sammen. Under overskriften ”Alone Together Tour” går de den 1. maj på scenen i Alsion og optræder både sammen og hver for sig, med solo numre og duetter.

Detaljerne myldrer frem

Alsions koncertsal vil med sin fine akustik give deres velkendte sange en ny dybde og intensitet, som ikke er mulig ved de store rock festivaler, hvor inderligheden og de finere detaljer ofte går tabt. Dickows fine og sofistikerede arrangementer vil sammen med Brandts underfundige lyrik mane til både eftertænksomhed og fordybelse, og give publikum en koncertoplevelse af de større.
 

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: