Mads Langer
21-06-2013

Mads Langer

21-06-2013


Mads Langer er en fremstormende sanger, som vi kommer til at høre meget mere til fremover. Lyt engang til "You're not alone". Dobbelt koncert med Fallulah
. As Poems Go spiller ved indgangen. Næsten 4.000 har købt billet.


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

00:00

Mads Langer spiller i Mølleparken med Fallulah

Det er lykkedes at bringe to fremadstormende og nyskabende sangere, Fallulah og Mads Langer, sammen under samme billet i Mølleparken. Partoutkortet giver adgang. Efter en udsolgt koncert på Sønderborghus i december rykker Mads Langer ud under åben himmel, når han den 21. juni vender tilbage til Sønderborg. Det er to sangere, som skiller sig ud fra mængden. De synger igennem, klart og med saft og kraft - og stilmæssigt klæder de hinanden. Begge har de en stor fanskare i Sønderjylland.

Mads Langer var det evigt "lovende talent", som tog sin tid om at få sit gennembrud. Men efter 2 CD udgivelser med titlerne "Attention Please" og "Mads Langer" brændte han rent igennem hos både publikum og anmeldere med albummet "Behold", som kan oversættes til ”Pas På”. Fra dette album blev især "You're not alone" et internationalt hit i Mellem- og Sydeuropa. Når Mads Langer går på scenen i Mølleparken, vil han udover sine kendte hits som "Fact-Fiction" og ”Riding Elevators” medbringe en stribe nye sange fra sit kommende album, der forventes udgivet i løbet af foråret. Produktiviteten er meget høj. Trods sine kun 27 år har Mads Langer skrevet over 250 sange. En af disse, "Overgi'r mig langsomt", skrev han til Sanne Salomonsen. Da han senere selv indspillede den, gav den ham en guldplade.

Inden Mads Langer optræder, viser en anden højaktuel stjerne nye og spændende sider af sig selv. Det er Fallulah, som også er aktuel med et nyt album til foråret. I modsætning til den flagrende sangerinde, som vi oplever på den seneste single "Superfishyality", får vi i Mølleparken en mere afdæmpet, underspillet og intens Fallulah.

Dobbeltkoncert med Fallulah

Fallulah debuterede i 2009 med singlen "I lay my head", der blev efterfulgt af debut albummet "The Black Cat Neighbourhood".

Bonus: As Poems Go

På gruspladsen lige inden for hovedindgangen spiller As Poems Go fra kl. 18:00. For at høre dem skal du benytte hovedindgangen ved Kærvej. Den lille indgang ved Mølledammen åbner først kl. 19:00. Bandets 5 medlemmer er alle fra Sønderborg. Trods deres alder, 18-21 år, har de spillet sammen i mange år, lige siden folkeskolen. Stilen er elektronisk pop, tilsat folk'ede vokalharmonier. Den eksperimenterende kombination af synthesizere og akustiske elementer udfordrer lytteren såvel som bandet selv. Kom og oplev dem og se, om ikke dette er et nyt stjerneskud på vej?

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: