Runrig Greatest Hits Tour
31-05-2013

Runrig Greatest Hits Tour

31-05-2013


Runrig fylder 40 år. Det fejres med et brag af en koncert i Mølleparken i Sønderborg. 
Her er der plads til at de kan fejre deres jubilæum med et show, som vil kunne rumme og tiltrække inkarnerede fans fra hele landet og fra det nordlige Tyskland, som også har et tæt forhold til det hyggelige, fandenivoldske skotske band.


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

00:00

Runrig Greatest Hits Tour - tæt på udsolgt

Runrig fylder 40 år. Det fejres med et brag af en koncert i Mølleparken i Sønderborg den 31. maj. Da Runrig slog igennem som band i 1973, var det første gang man hørte et rock band synge på gælisk – en variant af det keltiske sprog, som tales den dag i dag af de fleste på øgruppen Hebriderne vest for Skotland, hvorfra bandet kommer. Det store gennembrud kom langsomt for Runrig, men takket være deres charmerende, bløde blanding af folk og rock, arbejdede de sig via det skotske højland frem til hitlisterne i England. De har haft en række radiohits, men det er mest ved deres koncerter, de brænder igennem. I selskab med et entusiastisk publikum finder Runrig ind til musikkens sjæl og tryllebinder sine fans. Bandet trives især de på de mindre festivaler, hvor stemningen er løs og afslappet.

I Danmark har Tønder festivalen frem for nogen været Runrigs scene, og Sønderjyderne har gennem årene nærmest været som et hjemmepublikum for det trofaste skotske band. Derfor har Runrig valgt at lægge en stor koncert i Mølleparken i Sønderborg. Her er der plads til at de kan fejre deres jubilæum med et show, som vil kunne rumme og tiltrække inkarnerede fans fra hele landet og fra det nordlige Tyskland, som også har et tæt forhold til det hyggelige, fandenivoldske skotske band.

Runrig er bedst når de er tæt på publikum, men dette har ikke afholdt dem fra at varme op ved de helt store koncerter med topnavne som U2, The Rolling Stones, Rod Steward og Genesis, for at nævne et par stykker. Dette skal mest ses som den anerkendelse, der gives at de største i branchen til det hyggelige band fra de forblæste øer vest for Skotland. Runrig har holdt sammen gennem alle årene fordi det for dem ikke handler om show business. Det er musikken, der driver dem videre til den næste festival og den næste koncert. Musikken og behovet for at give deres trofaste fans endnu en god oplevelse. Den 31. maj er Runrig i Sønderborg, og det vil de fleste af deres fans også være.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: