My Brother - Johnny Cash
14-04-2013

My Brother - Johnny Cash

14-04-2013


Tommy Cash & the Cash Crew Band hylder broderen Johnny Cash - The Man in Black. Det er en intens og nærværende hyldest til et musikalsk ikon, der satte nye standarder indenfor amerikansk country-musik.


Sted

Alsion, Sønderborg

Koncerten starter

00:00

My Brother - Johnny Cash

Efter den store internationale succes, som filmen “Walk The Line” om Johnny Cash opnåede, kan det danske publikum nu glæde sig til endnu en hyldest til den legendariske amerikanske musiker. Broderen Tommy Cash turnerer i Europa med showet “My Brother - Johnny Cash” - en intens og nærværende hyldest til et musikalsk ikon, der satte nye standarder indenfor den amerikanske pop, rock og ikke mindst country-musik.

Johnny og Tommy Cash var de eneste af en søskendeflok på syv i Cash familien, der valgte en karriere som musiker. Johnny var den ældste. Eneren med den dybe stemme. The Man in Black, som blev kendt og elsket for også at vise sin respekt for de, som er fanget på livets skyggeside. Også Tommy fik sig en karriere, med et væld af amerikanske pladeudgivelser bag sig. Gennem årene har han slået sit eget navn fast som en habil country musiker, men nu hvor Johnny Cash ikke er mere, træder Tommy i hans fodspor og turnerer med Johnny kendte sange for at hylde sin storebror.

Med i flyveren til Sønderborg er The Cash Crew Band, der har fulgt Tommy i mange år og tæller nogle af de dygtigste musikere fra den amerikanske country-musik scene. Showet indeholder - foruden et væld af Johnny Cash’s sange - også autentiske familie-anekdoter fortalt med nærvær og nerve af Tommy, samt en scenografi, hvor der vises billeder og videoklip fra legendens liv både på og udenfor scenen. Flere dele af materialet er aldrig blevet vist på tv.

Tommy Cash’s show er en stærk personlig beretning og en rejse igennem livet i Cash-familien. Med teknikkens hjælp synger de to brødre duet, og da er det næsten som om Johnny Cash er tilbage på scenen. Ligheden mellem de to brødre er slående, og enhver som har et par Johnny Cash albums derhjemme, bør unde sig en live koncert med Tommy Cash på Alsion i Sønderborg.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: