Thriller Live
02-04-2013

Thriller Live

02-04-2013


“Thriller Live” show fra London hylder Michael Jackson.

Det sker i SKANSEN i Sønderborg. Se og hør alle Michael Jacksons største hits gennem hans lange karriere, opført af truppen fra The Lyric Theatre.
 Over 1.200 billetter solgt.


Sted

Sydjysk Sparekasse Skansen, Sønderborg

Koncerten starter

00:00

Thriller Liv i Sønderborg

”Thriller Live” er baseret på The Lyric Theatres opsætning, som har spillet for fulde huse igennem længere tid i Londons West End. Showet har denne sommer turneret gennem Tyskland, Schweiz og Østrig, hvor publikums reaktioner har rystet arrangørerne. Man har nemt kunne fylde arenaer med 10.000 pladser, og publikum er nærmest gået amok i en ekstatisk stemning. Succesen skyldes først og fremmest Michael Jacksons geniale sammensmeltning af ekstrem musikalitet og knivskarp koreografi. Men også truppens egen evne til at levere en professionel performance og til at fange øjeblikkets intensitet sammen med publikum, er afgørende for at showet lykkes så utroligt godt.

”Thriller Live” indledes med en række hits fra junior-Jacko`s tid med Jackson Five (Me and You, ABC m.fl.), samtidig med at der på stor-skærme vises originale filmklip fra dengang. Men efterhånden tager de 35 medvirkende – heraf tre ”Jacko’er” i forskellige alderstrin – publikum med igennem den karriere, der gjorde Michael Jackson til den største performer inden for sit felt. Sang, dans, entertainment og koreografi af højeste klasse drager publikum med ind i et univers, hvor hits som Blame it on the Boogie, Rock with You og Don´t stop till You get enough hamrer af sted i en dynamisk session, suppleret med originale klip på stor-skærmene. Efterhånden drejer det hele – ligesom Jacksons karriere – trin for trin over i et mere funky beat og det, der er endnu mere medrivende. Ganske enkelt noget, som kun Jackson mestrede. Det hele eksploderer i en ren ”Thriller” – rustikt og som bekendt kirkegårdsagtigt - inden en fantastisk finale med alt det bedste fra Jacko!

Anmelderne er ikke i tvivl: ”En oversvømmende trykbølge” (Daily Mail). ”Hittene bliver bare ved med at komme. Du kan ikke lade være med at stampe med fødderne og rykke med i sædet” (Evening Stanard.) ”Superb” (Londonpaper.) Publikums reaktioner har været endnu mere positive, så der er noget at se frem til, når ”Thriller Live” opføres i Haderslev Idrætscenter den 11. november. Det er Kultur i Syd, der har bragt arrangementet til Sønderjylland.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: