Jette Torp - Close to You
26-09-2012

Jette Torp - Close to You

26-09-2012


Sammen med sit band og et 11 mands kor giver Jette Torp en stor hyldest til The Carpenters. 

Showets navn bliver "Close to You", som også er navnet på Carpenter's signatur sang. 

Kom og genhør Karen og Richard Carpenters store sangskat, som prægede 1970'erne og som stadig kører rundt i hovedet på de fleste, som var unge dengang.


Sted

Alsion, Sønderborg

Koncerten starter

00:00

Close to you - en tribute til The Carpenters

Jette Torp - med 11 mands kor, samt orkester. Verdens bedste popsangerinde. Sådan blev hun kaldt, sangerinden Karen Carpenter, der sammen med sin bror, Richard Carpenter, var 70'ernes bedst sælgende pop-duo med mere end 100 millioner solgte singler og albums.

I februar 1983, 13 år efter Carpenters gennembrud, sluttede eventyret. Karen Carpenter døde af følgevirkningerne af sin spisevægring, blot 32 år gammel. En af de smukkeste stemmer, verden har kendt, forstummede. Jette Torps koncert Close To You, opkaldt efter en af Carpenters største hits, vækker sangene fra dengang til live igen: There’s a kind of hush, Top of the world, Please Mr. Postman, Yesterday once more, Close to you bog Ticket to ride er blot nogle af de sange publikum får lov at genopleve i det stort opsatte show. På scenen står et 11 mands orkester med strygere, kor og blæsere. Scenen er hermed sat for en nostalgisk rejse tilbage til en tid og ind i en musik, som tog en hel verden om hjertet.

I september 2011 udsendte Sony Music Entertainment og Jette Torp CD’en Close to You indeholdende 14 enestående Carpenters klassikere. CD’en blev flot modtaget og placerede sig i adskillige uger helt i toppen af hitlisten. Jette Torps smukke stemme er som skabt til Carpenters repertoire. Karen Carpenter skilte sig ud med en stemme, som spændte over hele 3 oktaver, men hendes særlige magi kom især til udtryk i bunden af registret, hvor hendes dybe, varme stemme blev Carpenters varemærke. Jette Torp er en af de få sangerinder, som med troværdighed og indlevelse kan lægge sig tæt op ad Karen Carpenters unikke stemme. Richard Carpenters harmonier varetages af et 11 mands kor, så de romantiske pop-sange kan nå næsten højder som Carpenters i sin tid gav dem. Nostalgi med smerte… og rygrislende smukt... Sådan skrev en journalist efter en prøve på Jette Torps nye show.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: