Sønderborg Open Air
29-08-2009

Sønderborg Open Air

29-08-2009


I år foregår Sønderborgs store Open Air koncert i Mølleparken. Big Fat Snake, Outlandish, Tim Christensen, Sys Bjerre og mange andre spændende bands.


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

13:00

Sønderborg Open Air 2009 afholdes i MølleparkenDe fine faciliteter og den hyggelige atmosfære i Mølleparken, har i år trukket Open Air koncerten fra Ringriderpladsen til Mølleparken. I det kuperede terræn kan der bedre spilles fra flere scener samtidig, og de gode forhold giver generelt en bedre stemning blandt både musikere og publikum, forklarer Jes Johansen, som er eventmanager i Kultur i Syd, der står bag arrangementet i samarbejde med Rock Team Ulkebøl. Ud over den permanente friluftscene bygges endnu en scene op på kælkebakken, så det store program kan afvikles i god orden.

De hurtigste belønnes

Billetsalget begyndte den 6.marts, hvor de føste 750 billetter sattes til salg for 320 kr pr. billet. De følgende 1.000 sælges for 370 kr stykket, inden de stiger til den fulde pris på 420 kr incl. gebyr.

Glæd dig til at høre:


Henning Stærk er nordvestjyde, han har spillet rå rock, syret rock og han har spillet alle instrumenter i de bands han har været med i siden 1965. Det gør ham til en sej, livemusiker der altid leverer varen, og en hel del til.

Big Fat Snake behøver næppe nogen introduktion. Deres fundament er blues-rock, men tilsat lidt boogie-rock, som det blev spillet af amerikanske sydstats-bands i 70’erne. Big Fat Snake har spillet sammen i næsten 20 år. De leverer stadig koncerter fulde af overskud og spilleglæde, og publikum vugger med, beruset af bandets fede stemning.

Outlandish er historien om 3 unge fra Honduras, Marokko og Pakistan, som dannede et rap-band for 12 år siden. Deres musikalitet og professionalisme hævede dem hurtigt over de fleste andre og har gjort dem til dansk folkeeje. De har skaffet sig fans langt ud over deres genres normale grænser, og er blevet til en dansk eksportvare man kan være stolt over. Med til fortællingen hører, at deres koncerter er fabelagtige. Outlandish spiller både for kroppen, øret og hjernen.

Veto spiller fængende, næsten hypnotisk elektro-rock. Musikken er tæt, intens og lyder som om de har kæmpet sig op fra undergrunden. Deres sceneshows er fantastiske. I februar 2007 blev VETO kåret som 'Årets Nye Danske Navn' ved Danish Music Awards. VETO vandt i januar 2009 'P3 Prisen' - den mest eftertragtede, ved P3 Guld.

Hush er elsket for sin elegante americana stil, som står godt til Dorthe Gerlachs klare, lyse og vibrerende vokal. Deres koncerter fås ikke bedre inden for genren, som samler alle aldersgrupper. Ved koncerten har de samlet sig et band af de bedste danske musikere.

Tim Christensen er en gudsbenådet komponist og en dygtig musiker. Blandt hans største hits finder man "Love Is a Matter of...", "Right Next to the Right One" og "Whispering at the Top of my Lungs". Desuden har han medvirket på en række danske kunstneres udgivelser, heriblandt Inside The Whale, Mew og Kashmir.

Sys Bjerre leverer en herlig form for tøsepop, krydret med underlige instrumenter og alternative tekster. Et herligt frisk pust på den danske koncerthimmel, som er blevet belønnet med en dundrende publikumssucces. Enhver koncert ville være kedeligere uden Sys Bjerre.

Tidsplan

Lille scene:

14.45 Hush

17.15 Henning Stærk

19.45 Outlandish

Store scene:

13.30 Sys Bjerre

16.00 Veto

18.30 Tim Christensen

21.00 Big Fat Snake

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: