Rasmus Seebach
01-09-2012

Rasmus Seebach

01-09-2012


Billetsalget til Rasmus Seebach koncerten er stoppet, men det åbner måske ved indgangen igen i aften kl. 21:00 - lige inden Rasmus Seebach går på scenen. 

Da vurderes det om det er forsvarligt at sælge flere billetter.

 Det er et spørgsmål om Mølleparkens kapacitet. Den øvre grænse er endnu ikke afprøvet, men det bliver den i aften.


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

00:00

Xander og Ankerstjerne åbner koncerten for Rasmus Seebach

Kultur i Syd måtte i december efter kun 4 ugers billetsalg melde alt udsolgt til vinterens koncert med Rasmus Seebach den 10. marts i Idrætshøjskolen i Sønderborg. Dette skete kun et halvt år efter han havde fyldt Mølleparken i Sønderborg med begejstrede fans og givet dem en koncert, som der stadig tales om.

 Mange måtte desværre gå forgæves efter billetter til den udsolgte koncert. Dette er baggrunden for at Kultur i Syd har lagt sig i selen for at skaffe den populære sanger tilbage til Sønderjylland igen. 

Dette er ikke nogen nem sag, idet alle landets arrangører er oppe på tæerne for at sikre sig den populære sanger til den kommende sommer sæson. Derfor er det lidt af en præstation, at det er lykkes at arrangere den næste koncert i Mølleparken allerede den 1. september.Partoutkort giver adgang til Seebach


At Kultur i Syd nu kan afsløre, at den store overraskelse på det nye partoutkort er Rasmus Seebach, øger interessen for partoutkortet, som er et sæsonkort til 4 udvalgte sommerkoncerter i Mølleparken, Sønderborg. 

Dermed kan man sikre sig adgang til koncerten med Rasmus Seebach allerede nu ved køb af et partoutkort. Det giver adgang til Rasmus Seebach, Kim Larsen, Lars Lilholt og Turboweekend. Partoutkortet kan købes via billetnet.dk til 600 kr pr. kort – en pris der stiger til 700kr når de første 2.000 kort er solgt. Ønskes kun adgang til koncerten med Rasmus Seebach den 1. september kan billetter købes for 300 kr pr. styk.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: