Magtens Korridorer med Turboweekend
17-08-2012

Magtens Korridorer med Turboweekend

17-08-2012


To af tidens hotteste live band fyrer op under publikum i Mølleparken, hvor de intime rammer giver garanti for højt humør og flot stemning.


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

00:00

Magtens Korridorer med Turboweekend

To af tidens store danske live bands udfordrer publikumi Sønderborg, som kan få adgang med det nye partoutkort.

Magtens Korridorer har på få år manifesteret sig som et af de helt store bands på den danske musikscene. Specielt ansigt til ansigt med publikum træder de i karakter og giver koncerter, der altid udvikler sig til en fest. Med sig har de et band, som gang på gang omtales som Danmarks suverænt mest underholdende live band, Turboweekend. Tilsammen er disse to bands en to-trins raket, som kan vække de døde og skabe en intens fest. I Mølleparkens intime rammer med den kvikke betjening ved fadølshanerne er der garanti for højt humør og flot stemning.

I efteråret udgav Magtens Korridorer sit nye album ”Imperiet Falder”, som er det femte i rækken siden 1998. kompositionerne har som regel et socialrealistisk indhold, der maner til eftertanke, men musikstilen er ukompliceret rock med en udadvendt, dynamisk sceneoptræden. Magtens Korridorer har efterhånden givet en del koncerter i Sønderjylland og opbygget en solid fanskare. Nu er de parate til at invitere indenfor i Mølleparken hvor betingelserne er optimale.

Turboweekend var allerede et varmt navn i København, da de i 2007 spillede ved Roskilde Festivalen og med ét blev landskendte. Debutalbummet et par måneder senere skabte sammen med ryet som det ultimative live band grundlaget for, at bandet året efter tog P3 Guld og blev nomineret til ”Årets Nye Navn” ved Zulu Awards. Men det står fast, at Turboweekend først og fremmest er et live band. Til dato har de spillet ved hele 24 store festivaler i ind- og udland.

Partoutkortet giver adgang

Magtens Korridorer var den sidste overraskelse på Kultur i Syds nye partoutkort. Kortet omfatter nu 4 koncerter med navnene Rasmus Seebach, Kim Larsen, Lars Lilholt, Magtens Korridorer, Turboweekend. De første billige partoutkort er udsolgt. Prisen er nu 600 kr., indtil den stiger til 700 kr., når de første 2.000 kort er solgt.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: