Kim Larsen & Kjukken
22-06-2012

Kim Larsen & Kjukken

22-06-2012


Kim Larsen er tilbage i Mølleparken med Kjukken. Lune Larsen ved hvad folk forventer af ham, og han giver så hatten passer hver gang. Du kan købe billet allerede nu - eller få dig et partoutkort, som giver adgang til Kim Larsen og 3 andre koncerter til en samlet rabatpris.


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

00:00

Kim Larsen & Kjukken

Kim Larsen er en mand af folket. Han kan ikke undvære kontakten med publikum og turnelivet. Det har hans band, Kjukken, fået at føle gang på gang.I sommeren 2012 går turen gennem Norge, Sverige og Danmark, hvor de bl.a. optræder med nye sange fra Larsens solo album ”Mine Herrer og Damer”, men der er ikke tvivl om at de trækker numre fra de sidste 40 års succeser frem af ærmet, hvis publikum er i stemning til det.

Når Kim Larsen & Kjukken den 22. juni giver koncert i Sønderborg, foregår det på Mølleparkens friluftscene. Her er der god plads til fanskaren, som er større og bredere end nogensinde. Larsen lyder altid som Larsen, men ikke desto mindre har han udviklet sig musikalsk med et sikkert øje for, hvad hans store stampublikum forventer af ham.Få kunstnere spænder så vidt, at de kan fyre ”Rabalderstræde” af det ene øjeblik for i det næste at synge ”Pjerrots sang til månen”. Netop denne rummelighed er Kim Larsens store styrke. Seneste udgivelse er solo-albummet ”Mine Damer Og Herrer”, som siden foråret 2010 har solgt over 100.000 eksemplarer. Albummet viser, at Kim Larsen stadig er knivskarp i kompositionerne. Sangene afspejler alle sider af hans talent, lige fra den poetiske ballade ”Kom Igen”, over den muntre rocker ”Mænd Med Måner” til de samfundskritiske sange i ”Bitter Frugt” og ”Næ Næ Næ”.Kjukken, som Kim Larsen samlede i Odense i 1995, består af sidemanden Karsten Skovgaard på guitar, Jesper Haugaard på bas og Jesper Rosenqvist på trommer.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: