Tim Christensen and The Damn Crystals
27-04-2012

Tim Christensen and The Damn Crystals

27-04-2012


Tim Christensen måtte desværre aflyse den 25. februar pga. en stemmebåndsinfektion. Ny dato for koncerten bliver den 27/4. Alle billetter købt til 25/2 kan benyttes 27/4.


Sted

Harmonien Haderslev

Koncerten starter

00:00

Tim Christensen and the Damn Crystals

Tim Christensens seneste studie-album hed Superior og blev udgivet i 2008. Siden har den flittige musiker givet den gas med Dizzy Mizz Lizzy, som først blev gendannet, men som siden er opløst igen. Der er dog også blevet tid til at skrive og indspille en samling nye rocksange, der blev udgivet den 21. november. Det nye album er ikke endnu et af Tim Christensens mange solo projekter, men et kollektivt værk, som akkrediteres til både Tim Christensen og hans nye band, The Damn Crystals. Bandet består af Lars Skjærbæk (guitar), Søren Koch (bas), Christoffer Møller (keyboard) og Jesper Lind (trommer). De har alle sammen tidligere spillet med Tim Christensen i forskellige sammenhænge. Sangene er stadig skrevet af Tim Christensen, men de fire musikere har været med til at arrangere dem og har derfor mere end en finger med i spillet på det endelige resultat.

På sit nye album har Tim Christensen lagt stilen en smule om, fra det bløde singer/songwriter agtige til den mere kontante og direkte stil, der som regel kan opleves ved hans koncerter. På næsten alle numre er de rockede elementer således mere fremtrædende end man er vant til. Første sang på albummet, Surprise me, er netop udkommet som single.

"Valget af dén sang som forløber for det kommende album lå ligefor, da det er det nummer med mest ild i”, siger Tim Christensen og tilføjer: ”Det også er en lille hilsen til dem, der syntes, at der var for mange bløde numre på den forrige plade”.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: