Rasmus Seebach
10-03-2012

Rasmus Seebach

10-03-2012


Seebachs nye album ”Mer' end Kærlighed” rummer masser af stof til en ny koncert turné, som bringer ham tilbage til Sønderborg. Hans utroligt vellykkede sommer koncert i Mølleparken bliver nu fulgt op med et indendørs arrangement på Idrætshøjskolen.


Sted

Koncerten starter

00:00

Rasmus Seebach giver koncert i Sønderborg

Med et nyt  album på gaden, er der atter tid til en turné. 

Repertoiret er udvidet med en stribe nye sange, når Rasmus Seebach følger op på sommerens succes koncert i Sønderborg.

Publikum gik nærmest i ekstase, da Rasmus Seebach i sommers gav en usædvanligt veloplagt koncert i Mølleparken, Sønderborg. Bifaldet havde knapt lagt sig, før hans fans på arrangørens Facebook side krævede en gentagelse.

 Med stjerne status følger stor efterspørgsel, men det er igen lykkedes at overtale den populære stjerne til at give en ny koncert, som finder sted den 10. marts på Idrætshøjskolen i Sønderborg.Rasmus Seebach debuterede med hitsinglen "Engel" i april 2009, efter at have fungeret som sangskriver for andre artister i mere end ti år. Senere samme år fulgte debutalbummet ”Rasmus Seebach”, som blev en stor succes med over 200.000 solgte eksemplarer, samt rekorden for flest uger på toppen af album hitlisten. 

Med udsendelsen af sit andet album ”Mer' end Kærlighed” i oktober 2011 blev Seebach den hurtigst sælgende danske kunstner nogensinde, da albummet solgte over 42.000 eksemplarer på kun én uge.Enhver kunstner frygter den svære to'er – opfølgeren til et populært debutalbum. Seebach brugte således det meste af to år på at skabe en samling nye sange, som han kan stå inde for og, som han udtrykker det - har lige så meget af min sjæl i sig som det første album.

Mens han flyver højt som sanger og kunstner, gør Rasmus Seebach en stor indsats for at bevare jordforbindelsen som menneske. - Succesen kom bag på mig og jeg sætter pris på den mens den er her, men den må jo aldrig blive en vane. Heldigvis har jeg min familie og alle mine gamle venner til at minde mig om, hvem jeg er.Det nye album Mer’ end Kærlighed rummer en række nye ørehængere om gammelkendte temaer som forelskelse, fortabelse, fortrydelse og ikke mindst jalousi. Alt sammen gammelkendte temaer, som får ny aktualitet gennem Rasmus Seebach. 

Sangene er blevet til hjemme på klaveret, og inspirationen kommer stadig fra ham selv, for som han siger: - Når sange er bedst, udspringer de af noget privat og selvoplevet. Udgangspunktet må være, at jeg selv bliver rørt. Ellers kan jeg jo ikke røre andre.

 

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: