Medina
09-03-2012

Medina

09-03-2012


Medina udsender nyt album og giver koncert i Sønderborg. ”For altid” er titlen på Medinas hit-single. Det er også navnet på hendes 3. album, som føjer nye stærke numre til det i forvejen populære repertoire.!


Sted

Koncerten starter

00:00

Medina giver koncert i Sønderborg

Siden Medina dukkede op på den danske musikscene med sit gennembrudsalbum ”Velkommen til Medina” har hun været i både publikums og mediernes søgelys. Medina har trodset krisen i musikbranchen og sælger både albums og koncertbilletter i stor stil. Mange betragter hende som den største nulevende sangerinde herhjemme. Det er lykkedes Medina at skabe sin helt egen profil, og påskønnelser har der været mange af. Ved sidste års prisuddeling i Danish Music Awards kunne Medina således gå hjem med hele 6 statuetter i favnen.

Succesen er først og fremmest kommet gennem gode kompositioner, en stærk stemme og hårdt, målrettet arbejde. Men det er Medinas egenartige personlighed, der sætter trumf på. Her er ingen kunstigt instuderede moves. Medina har holdning og rygrad og holder sig ikke tilbage fra at give en improviseret skideballe til ballademagere blandt publikum, når dette er på sin plads. Det har givet hende respekt i vide kredse. I 2010 udkom den engelsksprogede udgave af debutalbummet, ”Welcome to Medina”, i England, Tyskland og flere andre lande, og den strøg op på den tyske top 10 liste. I september 2011 kom turen endelig til USA, og de første anmeldelser tyder på succes. En anmelder i Chicago giver albummet 4 ud af 5 stjerner og konstaterer, at det bliver et af de få albums, han vil gemme år efter år og spille igen og igen.

Det nye album ”For Altid”, ligeledes udgivet i september, er endnu kun på dansk. Men som en amerikansk fan skrev: ”Listen to the Danish album, and her new album too! So good, even if you don't speak a word of Danish!” Medina har et solidt tag i sit publikum, så koncerten i Sønderborg afholdes på Sønderborg Idrætshøjskole, der har de største indendørs faciliteter i Sønderborg. Det er Kultur i Syd der arrangerer koncerten i samarbejde med Sønderborghus. Hermed genoptager de to koncertarrangører samarbejdet, der har liget i dvale et par år til gavn også for fremtidige koncerter.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: