City Singler - Frækkere i 2'eren
06-03-2012

City Singler - Frækkere i 2'eren

06-03-2012 -


Grænseoverskridende show på høje stilletter. På scenen står de fire top-frække, morsomme og lækre comedy-prinsesser Trine Gadeberg, Sofie Lassen-Kahlke, Anne Louise Hassing og den nye pige i klassen: Kaya Brüel. Billetsalget er begyndt.
Klik ind og se videoen hvis du tør!


Sted

Alsion

Koncerten starter

00:00

City Singler - Frækkere i 2'eren

Tøserne vender tilbage, og Sønderborg er med, når City Singlerne lægger landets bedste scener ned med opfølgeren til deres grænseoverskridende show. Det bliver et hylemorsomt mix af vanvittige sketches, fede pophits og standup comedy serveret med eftertryk og på høje hæle. De lover det bliver endnu frækkere i 2'eren! - Singlelivet er stadig fuldt af kikset kærlighed, groteske ”no go's” og pinlige platheder. Vi tør godt love 2 timers fuld skrue, med alt dét som ingen andre tør kaste sig ud i, fortæller pigerne.

Intet er helligt. Sidst blev emner som pole-dance, net-dating og rust i undervognen taget under kærlig behandling. Hvad der sker i det nye show ved kun pigerne.Men skingrende skørt og vildt morsomt bliver det med garanti. Kvinderne vil nikke genkendende til det hele, mens mændene nok vil ryste på hovedet, inden alle overgiver sig og knækker sammen af grin. På scenen står de fire top-frække, morsomme og lækre comedy-prinsesser Trine Gadeberg, Sofie Lassen-Kahlke, Anne Louise Hassing og den nye pige i klassen: Kaya Brüel.

"Jeg glæder mig VILDT til blive en del af en flok skingrende skøre City Singler, fortæller Kaya og afslører hvad der driver hende: - Dette show kommer til at give mig nye udfordringer, nye venner...og mindst 6 par nye sko! Kaya Brüel har lavet alt fra MGP over film og teater til soloalbums og glæder sig til, at hun nu også får mulighed for at være sjov, plat og skør i selskab med de tre andre City Singler.

Manuskriptet er i hænderne på Vase Fuglsang. Et makkerpar, der som fast leverandør til bl.a. Cirkusrevyen garanterer højt tempo, skarp satire og hylende morsomme tekster.

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Jes:    +45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Ringridervej 89
6400 Sønderborg

CVR.nr.: 28065221

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: