Pink Floyd Greatest Hits World Tour 2011
15-10-2011

Pink Floyd Greatest Hits World Tour 2011

15-10-2011


"Brit Floyd" leverer det mest spektakulære Pink Floyd tribute show nogensinde. Meget tæt på originalens banebrydende kombination af lydkollager, fængende melodier og trendsættende lysshows. Pink Floyd fans kan se frem til 2½ times underholdning på et meget højt niveau.


Sted

Haderslev Idrætscenter

Koncerten starter

00:00

Dobbeltkoncert - en hyldest til QUEEN og PINK FLOYD

I august 2014 drager Scandinavian Pink Floyd Project og Queen Machine ud på en eksklusiv, fælles koncertturné til 5 danske byer under titlen Dark Side of the Opera. Her er en enestående chance for at opleve to af Nordens mest succesfulde tribute-orkestre ved samme koncert. Det bliver en aften hvor det ene store hit afløser det andet i en totaloplevelse af musik, lys og visuelle effekter.

2 x 1½ time for fuld musik

Aftenen byder på 2 koncerter, hver af 1½ times varighed, først med Queen Machine og herefter med Scandinavian Pink Floyd Project. Begge møder op med deres fulde setup og et stort, special-designet show. De to bands lover ekstravagante koncerter med det allebedste fra to af verdens største musikalske universer.

Queen og Pink Floyd hyldes

Både Pink Floyd og Queen står som nogle af de mest indflydelsesrige og inspirerende bands fra 70’erne og 80’erne. Pink Floyd kendes for den filosofiske, psykedeliske rock, med en eksperimenterende tilgang til både lyd og visuelle virkemidler, mens Queen står for den storladne, melodiske stadionrock med et et medrivende og udtryksfuldts sceneshow. Fælles for de to bands er, at de begge den dag i dag har kæmpe fanskarer og et fantastisk katalog af sange.

 

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: