Kashmir
02-07-2010

Kashmir

02-07-2010


Kashmir er aktuel med nyt album "Trespassers" (1. februar) og kan opleves live i Mølleparken i Sønderborg den 2. juli. Som opvarmning kan du opleve "The Kissaway Trail".


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Karismatiske Kashmir

Mølleparken i Sønderborg lægger scene til et af de mest sofistikerede rockbands, det danske musikmiljø har fostret i mange år. Navnet er Kashmir, opkaldt efter Led Zeppelins nummer af samme navn. Kashmir lagde I 1991 ud med energimættet rockmusik, tung funk og humoristiske tekster. Den tidlige inspiration kom fra 60’ernes psykedeliske rockbands.En egen unik stil gav succes


Op gennem 1990’erne udviklede Kashmir deres egen lidt mere drømmende stil, som i år 2000 resulterede i hele 6 grammyer til deres album ”The Good Life”. Pink Floyds producer havde produceret nogle af numrene, og udlandet fik nu for alvor øje på danske Kasmir. 

Det følgende album Zitilites blev produceret i England af Oasis’ producer. I baggrunden fulgte et filmhold dem tæt på. Dette resulterede i filmen ”Rocket Brothers”, som beskriver albummets tilblivelsesproces fra start tilslut. På opfølgeren ”No Balance Palace”, som blev mixet i New York og som indbragte en guldplade, medvirker selveste Lou Reed og David Bowie.

Nyt album på trapperne


Singlen ”Mouthful of Wasps” fra november 2009 giver en forsmag på Kashmirs aktuelle album ”Trespassers”, som udgives den 1. februar. Det er produceret i Jimi Hendrix’ legendariske studie ”Electric Lady Studios” i New York af John O'Mahony og Andy Wallace, som tidligere bl.a. har produceret for hhv. Oasis og Nirvana.
 Som opvarmning spiller et bemærkelsesværdigt dansk band, The Kissaway Trail, som i marts udgiver dit debut-album ”SleepMountain” i hele Europa og USA. The Kissaway Trail er som det første danske band allerede booket til Roskilde Festivalen 2010.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: