Lars Lilholt Band
21-08-2010

Lars Lilholt Band

21-08-2010


Mølleparken i Sønderborg udgør rammerne for Lars Lilholt Bands eneste koncert i Sønderjylland i 2010. Glæd dig en oplevelse, hvor stemningen, den gode lyd og Lilholts intense og intrængende sange går op i en højere enhed.


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Lars Lilholt Band markerer Kampen om Als

Natten til den 29. juni vil Alssund genlyde af kanontorden, som dengang slaget om Als blev udkæmpet 150 år tidligere. Men der vil også lyde andre toner, idet Lars Lilholt Band giver en særkoncert i Mølleparken i anledning af de historiske begivenheder.

Feltration og Fakkeltog


I forlængelse af koncerten er der, til de ønsker at gå hele vejen, fakkeltog ned til krigsskuepladsen ved sundet, hvor kampene udspilles senere på natten så livagtigt, som det er muligt. Adgang til pladsen er inkluderet i pakkeprisen og der serveres suppe fra soldaternes store gryde samt en vand.De Lyse Nætters Orkester


Lars Lilholt er mester i at skabe den rette stemning i den danske sommernat, og denne vil være ganske speciel. Dagen er fuld af historiske arrangementer i Sønderborg, og friluftskoncerten i Mølleparken er det perfekte musikalske indslag. 
Der vil være rock i luften fra trommer, bas og elguitar, mens violin, tværfløjte, harmonika og klarinet vil farve lyden med folkemusik. De nyeste sange er med, de ældste bliver luftet, og Den Hvide Dværg og Kald Det Kærlighed er naturligvis på programmet denne særlige aften. Lars Lilholt udsendte sit meget roste bokssæt ”Manifest” sidst i 2013. Som folk-rockeren med det rynkede pokerfjæs siger: ”For at slå en streg i sandet”. Lars Lilholt opsummerer på de 4 albums elegant 40 års professionelt musikervirke, heraf 30 år i spidsen for Lars Lilholt Band, også kaldet De Lyse Nætters Orkester.

Folkeklubben


Trioen Folkeklubben åbner koncerten kl. 20. Deres stil er et stemningsfuldt oplæg til Lilholt, med folk-pop på dansk, til den tænkende hjerne og det bankende hjerte. 
Folkeklubben udgav 15. april 2013 debut-albummet ”Nye Tider”. Med radiosingler som den filosofiske ”Tænker Tit” og ”For Pengene”, der forener salmesang, modstandskamp og westernfløjt og undergrunds-hittet ”Fedterøv”, som har delt lussinger ud på spillesteder landet rundt, har Folkeklubben for alvor meldt sin ankomst på den danske musikscene.

Bredt samarbejde


Arrangementet i Mølleparken er resultatet af et samarbejde mellem JydskeVestkysten, Kultur i Syd, Sønderborg Erhvervs- og Turistcenter samt Sønderborg Handel. Koncerten er en del af det store program den 28. og 29. juni, hvor prøjsernes overgang til Als i nattens mulm og mørke i 1864 opføres som skuespil, efter en lang dag med foredrag og optog rundt om i byen.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: