Tina Dickow
26-08-2011

Tina Dickow

26-08-2011


En af de mest omtalte, mest respekterede og mest spillede danske singer-songwriters kommer til Sønderborg. Tina Dickow har et travlt forår med udlandsturneer i England og USA, men den 26. august er det sønderjydernes tur til at opleve Tina Dickow live.


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

00:00

Tina Dickow vender tilbage til Sønderborg

Med albummet ”Welcome Back Colour” og en lang række priser har Tina Dickow slået fast, at hun er en sanger og ikke mindst en sangskriver i en klasse for sig selv. De sidste par gange Tina Dickow gæstede Sønderborg kunne hun fylde en sal, men denne gang er der højere til loftet i den udvidede koncert-arena i Mølleparken, med plads til flere tusinde fans. Koncerten i Sønderborg følger efter et travlt forår med koncerter i både England og USA.

Gennem de sidste 10 år har Tina Dickow bevæget sig fra næsten ukendt til en dansk superstjerne. Med sine syv udgivelser har hun markeret sig som en af landets bedste og mest personlige sangskrivere, med en sjælden evne til at ramme rent og dybt hos både medier og publikum.

Tina Dickow gør tingene på sin egen måde og med en energi, der er sjælden for kunstnere i hendes klasse. Sange af høj kvalitet og træfsikkerhed strømmer tilsyneladende ubesværet fra Dickow, der senest og i løbet af bare to år både har udgivet ”Welcome Back Colour” (september 2010), soundtrack-albummet ”The Road To Gävle” (november 2009) og bokssættet ”A Beginning, A Detour, An Open Ending” (september 2008). Alle tre udgivelser fik flotte anmeldelser og opnåede fornemme salgstal.

The Rumour Said Fire varmer op

Inden Tina Dickow går på scenen, vil publikum blive tryllebundet af The Rumour Said Fire. Med fremragende vokalharmonier og rislende melankoli byder de på en række stærkt iørefaldende melodier. Debut albummet ”The Arrogant” blev skamrost af anmelderne, og deres koncerter er præget af en ophøjet ro og en stille, smittende og yderst behagelig puls. I december 2010 vandt de Gaffa-prisen “Årets Nye Danske Navn”.

Se videoklip: "Copenhagen" fra Dickows nyeste album "Welcome Back Colour"

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: