Roger Hodgson
02-07-2011

Roger Hodgson

02-07-2011


Mølleparken giver genlyd af Supertramps mange hits, når Supertramps frontfigur, hovedkomponist og sanger giver koncert med sit nye band.


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

00:00

Mr. Supertramp kommertil Sønderborg

Der er få sangere, som kan genkendes på stemmens unikke klang alene. Roger Hodgson er en af dem. Som forsanger og kreativ kraft i Supertramp, var han manden der skabte sange som ”Give a Little Bit”, ”Breakfast in America”, ”Dreamer” og ”It’s Raining Again” og gjorde dem til verdenshits. Måden man brugte keyboard på var nyskabende, og sammen med sin 12 strengede guitar og de bløde, melodiske vokaler skabte Roger Hodgson et meget lyst musikalsk univers. Stemmen er om muligt blevet endnu bedre med tiden, og med sit nye band begejstrer han både publikum og pressen.

Roger Hodgson var med til at danne Supertramp i 1970, og var frontfigur frem til 1983. Efter udgivelsen af albummet med den passende titel ”Famous Last Words” trak Roger Hodgson sig tilbage for at passe familielivet. At han i dag atter står på scenen skyldes glæden ved at spille samt et vist pres fra hans meget store fanskare. To af hans hits, ”Take the Long Way Home” og ”Give a Little Bit” er stadig blandt de 50 mest spillede sange i USA.

”Give a Little Bit” handler om at åbne sig for hinanden og finde sammen i musikken. Dette tager Roger Hodgson meget bogstaveligt. Koncerterne er præget af en så tæt publikumskontakt, at hans fans ofte står med en fornemmelse af, at han synger direkte til dem. Supertramp er senere gendannet af andre bandmedlemmer, men Roger Hodgson er stadig ene om at kunne levere den autentiske stemme til Supertramps sangskat. Sammen med sit nye band er Roger Hodgson fuldt på højde med tiden i Supertramp. Har man nogen sinde nynnet med på hans hits, vil man blive flyvende ved denne koncert, som er arrangeret af Kultur i Syd.

 

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: