Rasmus Seebach
01-07-2011

Rasmus Seebach

01-07-2011 -


Ingen er over Rasmus Seebach, når det gælder om at ligge stabilt på hitlisten. Han har rekorden. Det er også blevet til 5 gange platin til debut albummet samt priser på MTV og Danish Music Awards. 

En milliard danske fans tager ikke fejl: Rasmus Seebach er et af tidens største navne, og han giver koncert i Sønderborg.


Sted

Mølleparkens Friluftsscene, Sønderborg

Koncerten starter

00:00

Rasmus Seebach i Sønderborg

Danmarks mest populære sanger giver koncert i Mølleparken.

Rasmus Seebach tog rekorden i 2010 som den bedst sælgende sanger i Danmark. Med ørehængere som Engel og Den jeg er har han demonstreret sine evner som sangskriver, lyriker og ikke mindst som sangeren med den bløde stemme, der går rent ind overalt.

Selvom om Rasmus dermed har trådt i sin fars fodspor, lå det ikke i kortene, at han skulle have en karriere som sanger helt fremme i første række. Som teenager gik Rasmus efter en karriere som professionel fodboldspiller, og han gjorde det så godt, at han blev udtaget til ungdoms landsholdet, men den musikalske familiebaggrund afgjorde hans skæbne.

Fra kulissen til rampelyset

Det var i rap genren Rasmus Seebach først gjorde sig bemærket, men evnerne var til meget mere. Gennem en årrække levede han af at skrive musik, uden selv at være i spotlyset. Ikke fordi stemmen fejlede noget, men fordi han trivedes fint i kulissen. Men Rasmus Seebachs talent for netop at være i spotlyset med en vokal, der ikke levnede tvivl om talentet, førte ham til sidst frem i rampelyset, og her er han blevet modtaget rigtigt godt. Debut singlen Engel solgte så godt, at den indbragte en platin plade – en stor bedrift for en ny sanger, men det var kun begyndelsen.

Hitliste rekord og vinder ved MTV og Danish music Awards

Rasmus Seebachs debut albummet har opnået 5 dobbelt platin med over 155.000 solgte eksemplarer, og albummet har slået alle hitlisterekorder herhjemme. Blandt andet slog det Kim Larsens hidtige rekord med Midt om Natten som det album, der har ligget øverst flest uger i træk. Ved Danish Music Awards 2010 modtog Rasmus Seebach prisen som "Årets Mandlige Kunstner", men også internationalt bliver han påskønnet. Med næsten halvdelen af alle stemmerne fra MTV blev Rasmus Seebach kåret til "Best Danish Act" og han går videre i konkurrencen om at blive "Best European Act" ved MTV European Music Awards. Vejen til succes er banet af den meget ærlige tilgang Rasmus Seebach har til musikken. Udstyret med en charmerende og varm sangstemme åbner han døren til sit meget personlige og følelsesladede univers og deler det betingelsesløst med sine fans. Der er derfor lagt op til en unik og intens oplevelse, når der inviteres til koncert med Rasmus Seebach på Mølleparkens friluftscene.

Xander varmer op

Opvarmningen leveres af Xander, som er endnu et ungt og friskt pust på den danske musikscene. Trods sine kun 22 år skriver, komponerer og producerer Xander sine sange med autoritet, skarphed og lyrisk nerve. Musikken spænder, som hans egen smag, meget bredt, over flere musikalske genrer, men med den gode melodi i centrum. Xander debuterede med sit første album den 28. februar.

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Jes:    +45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Ringridervej 89
6400 Sønderborg

CVR.nr.: 28065221

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: