City Singler
30-11-2010

City Singler

30-11-2010 -


Vicki Berlin, Anne Louise Hassing, Trine Gadeberg og Sofie Lassen-Kahlke leverer en aften med fed musik, sketch, comedy og standup - og det bliver tilpas over og under bæltestedet. Med andre ord: Lige midt på - og garanteret langt ude!


Sted

Alsion

Koncerten starter

00:00

Høje stilletter og rappe replikker 

Snakker kvinder også om ting under bæltestedet? Jo da: Sko - og en hel del andet! Præcis hvad, vil du finde ud af på Alsion, når de danske City Singler giver dig en musikalsk, fræk og forførende oplevelse.

Disse 4 shop-a-holics med mottoet "Sko, håb og kærlighed" består af Vicki Berlin, Anne Louise Hassing, Trine Gadeberg og Sofie Lassen-Kahlke.

Det bliver en aften med fed musik, sketch, comedy og standup - og det bliver tilpas over og under bæltestedet. Med andre ord: Lige midt på - og garanteret langt ude! Med mere sminkerums- end skurvogns-humor kan alle roligt indløse billet til en elegant blanding af "Sex and the City" og "Ørkenens Sønner".

City Singlerne giver dig en forrygende rundtur i den moderne dating-jungle af karriere, kiloJoule, facebook, fitness, stilletter, scoretricks, g-strenge og P-skiver. De er fremme i skoene, supersexede og først og fremmest hamrende sjove. Det er et show, der afvikles i et forrygende tempo med indlagte videoklip, og man får grinet godt og grundigt igennem.

Manuskriptet er produceret af Vase & Fuglsang. Et makkerpar, der som fast leverandør til bl.a. Cirkusrevyen, garanterer højt tempo, fede hits og hylende morsomme tekster.

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Jes:    +45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Ringridervej 89
6400 Sønderborg

CVR.nr.: 28065221

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: