Tom Jones
06-06-2015

Tom Jones

06-06-2015 -


Med sin helt specielle cocktail af hits, sceneshow og karisma fyrer Mr. Sex Bomb den af fra det yderste af scenekanten i Mølleparken, Sønderborg. Koncerten er ikke med på partoutkortet.


Sted

Mølleparkens Friluftsscene, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Mr "Sex Bomb" kommer til Sønderborg


En af musikbranchens største stjerner kommer til Sønderborg den 6. juni.

Det er med stolthed byen tager imod Tom Jones, der med sin helt specielle cocktail af hits, sceneshow og karisma fyrer den af fra det yderste af scenekanten i Mølleparken, Sønderborg. Ingen anden har som Tom Jones forstået at kombinere en fabelagtig sangstemme med charme, selvtillid og gennemslagskraft. Det er i år 50 år siden han som 25 årig brød igennem og begyndte at servere hit på hit.

I de tidlige år var han kendt verden over for hits som ”It’s not unusual”, ”Delilah”, ”Green green grass of home” og ”Funny familiar forgotten feelings”. Hans fyldige, baritone stemme behøvede næsten ingen forstærker, når han croonede. Tom Jones er still going strong. Som tiderne har skiftet, er han fulgt han med og har produceret stribevis af nye hits i tidens populære stilarter.

År 2000 tog han atter en tur helt op ad hitlisterne med hittet ”Sex Bomb”, som nok mere end nogen anden titel karakteriserer Tom Jones. Sangen er i dag hans signatur sang, som han leverer overbevisende, kraftfuldt og med et kækt glimt i øjet. Med tiden er Tom Jones blevet en moden mand. Det giver blot endnu mere erfaring og et endnu større bagkatalog af sange, som publikum kan relatere til og synge med på.

"Det Glade Vanvid"
Midt i koncertområdet tilbydes en luksus middag med 4 serveringer af 3 af Danmarks dygtigste kokke med aperitif og minimum 5 vine ad libitum. Det er Brdr. Koch, der ruller ”Det Glade Vanvid” ud for alle koncertgæster.

VIP billetten giver både adgang til dette overflødighedshorn af en middag samt den efterfølgende koncert. Teltet placeres på toppen bag handocap tribunen.

Koncerten i Mølleparken er den eneste, Tom Jones giver her i landet i år. Sidste år gav han koncert i Randers og Odense. I år er det i Sønderborg, det foregår.


Værd at vide - praktiske anvisninger, råd og tips

Publikum og TOTO overlevede årets første regnvejrskoncert i Mølleparken, og nu er vi klar til at tage imod til årets første partoutkort koncert. Vejrudsigten siger sol, så alle forudsætninger er på plads til en fantastisk koncertaften.

For at give dig den bedst mulige oplevelse både før, under og efter koncerten, bedes du læse vor "Værd at vide" skrivelse igennem og videregive informationerne til dem du følges med.

 


| Værd at vide - anvisninger, råd og tips |

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Jes:    +45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Ringridervej 89
6400 Sønderborg

CVR.nr.: 28065221

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: