Suzanne Vega
30-06-2015

Suzanne Vega

30-06-2015 -


Suzanne Vega hører til blandt de største singer-songwriters som Carol King, Janis Ian og Joni Mitchell. Oplev hende live i Mølleparken, Sønderborg. Eneste koncert med hende i Danmark i 2015. Koncerten er ikke med på partoutkortet.


Sted

Mølleparkens Friluftsscene, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Suzanne Vega giver sommerkoncert i Sønderborg


Det skete næsten fra den ene dag til den anden: Suzanne Vega fik stjernestatus, da hendes hit ”Luka” strøg til tops i 1985 og blev hendes signatursang. Den vil man kunne opleve i Mølleparken, Sønderborg, den 30. juni sammen med en perlerække af andre hits, som ”Left of Center”, ”Tom’s Diner”, ”Solitude Standig” med flere.


Suzanne Vega har slået sig fast som storbyens poet. Hun tager fat på de tunge og svære emner på en hudløst ærlig og engagerende facon. Den nu 55 årige sangerindes fortællekunst og evne til at give både poesien og musikken nerve og spænding har medført, at hun i 2005 blev valgt som H.C. Andersen ambassadør i USA.


Suzanne Vega hører til blandt de største singer-songwriters som Carol King, Janis Ian og Joni Mitchell. Stemningsmæssigt er hun mere til mol end til dur. Intens, melankolsk og på flere måder en kvindelig pendant til Leonard Cohen. I de seneste år har Suzanne Vega flere gange besøgt Danmark. Her har hun fundet et musikalsk fællesskab med vor egen Hanne Boel, som rummer mange af de samme kvaliteter. Sammen gav de i 2013 tre dobbelt-koncerter i Danmark.


Koncerten i Sønderborg er den eneste Suzanne Vega giver her i landet i år. Som sidst vil hun også denne gang optræde akustisk sammen med endnu en guitarist. Suzanne Vega er ikke med på sommerens partoutkort til Mølleparken.
 

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Jes:    +45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Ringridervej 89
6400 Sønderborg

CVR.nr.: 28065221

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: