Jette Torp synger Carpenters
09-10-2015

Jette Torp synger Carpenters

09-10-2015


Rainy Days and Mondays er titlen på Jette Torps nye show, hvor hun med stort kor og band i ryggen hylder The Carpenters i Harmonien, Haderslev.


Sted

Harmonien Haderslev

Koncerten starter

20:00

Jette Torp hylder Carpenters


Med både kor og orkester i ryggen genopliver Jette Torp feel-good stemningen fra den legendariske pop-duo Carpenters.


Verdens bedste popsangerinde. Sådan blev hun kaldt, sangerinden Karen Carpenter, der sammen med sin bror, Richard Carpenter, var 70'ernes bedst sælgende pop-duo med mere end 100 millioner solgte singler og albums.


I februar 1983, 13 år efter Carpenters gennembrud, sluttede eventyret. Karen Carpenter afgik ved døden, blot 32 år gammel. En af de smukkeste stemmer, verden har kendt, forstummede.


Rainy Days and Mondays

Jette Torps koncert Rainy Days and Mondays, opkaldt efter en af Carpenters største hits, vækker sangene fra dengang til live igen: There’s a kind of hush, Top of the World, Please Mr. Postman, Yesterday once more, Close to you og Ticket to ride er blot nogle af de sange, som publikum får lov at genopleve i det stort opsatte show.


På scenen står et stort orkester med strygere, kor og blæsere. Scenen er hermed sat for en nostalgisk rejse tilbage til en tid og ind i en musik, som tog en hel verden om hjertet.


Jette Torps smukke stemme er som skabt til Carpenters repertoire. Karen Carpenter skilte sig ud med en stemme, som spændte over hele 3 oktaver, men hendes særlige magi kom især til udtryk i bunden af registret, hvor hendes dybe, varme stemme blev Carpenters varemærke.


Jette Torp er en af de få sangerinder, som med troværdighed og indlevelse kan lægge sig tæt op ad Karen Carpenters unikke stemme. Richard Carpenters harmonier varetages af et stort mands kor, så de romantiske pop-sange kan nå næsten samme højder som Carpenters i sin tid gav dem. Det er nostalgi med smerte, så det risler ned ad ryggen.


Første koncert er den 9. oktober på Hotel Harmonien i Haderslev, mens den anden finder sted den 28. oktober i koncertsalen på Alsion, Sønderborg.
 

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: