Four Jacks For Altid
24-10-2015

Four Jacks For Altid

24-10-2015


Danmarks mest populære boyband giver koncert for dig på Alsion. Her vil de strø om sig med udødelige klassikere fra de gode gamle dage.


Sted

Alsion, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Four Jacks For Altid


Danmarks mest populære boyband kommer snart til Sønderborg for at strø om sig med udødelige klassikere fra de gode gamle dage.

Over 120.000 danskere nød de genfødte Four Jacks, da de i 2008 turnerede over hele landet med showet ”Four Jacks – Åh den vej til Mandalay”.

Successen blev siden fulgt op af showet  ”More Jacks”, som var mindst lige så populært.

Nu vil de fire gentlemen Stig Rossen, Jesper Lohmann, Keld Heick og Jesper Asholt atter engang smøre stemmerne, skrue charmen på og tage landet rundt med deres tredje show: ”Four Jacks For Altid”.

Showet består af det bedste af det bedste fra de to forrige shows. De plukker de numre, som har bevist, at de virker, og som får publikum til at gå i ekstase og insistere på ekstranumre. Med evergreens som ”Volare”, ”Tom Dooley”, ”Mandalay”, ”Åh Marie”, ”Det var på Capri” og ”Tapre Ørn” og alle de andre ørehængere fra Four Jacks, er der nok at nynne med på.

Rossen & co. leverer varen med dyb respekt for de oprindelige Four Jacks. Historien begyndte i 1956, da Poul Rudi og Otto Brandenburg sammen med John Mogensen dannede trioen ”De 3 Båthorn”. Da Bent Werther senere kom til, var de ikke længere en trio, og så opstod ”The Four Jacks”. I 1958 gik Otto Brandenburg solo og blev erstattet af James Rasmussen. Det var i denne konstellation gruppen de følgende 5 år producerede sine største hits.

Nytårsaften 1963 ophørte samarbejdet. Siden har man måttet nøjes med at høre dem på grammofonen og i radioens Giro 413, indtil Rossen, Lohmann Heick og Asholt gav os oplevelsen tilbage igen - denne gang live og for fuld udblæsning.

De fire bliver akkompagneret af Peder Kragerups orkester. Koncerten finder sted den 24. oktober i koncertsalen på Alsion, Sønderborg, og er arrangeret af Kultur i Syd.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: