Medina
14-08-2015

Medina

14-08-2015 -


UDSOLGT
Medina er pop-scenens diva nummer et i Danmark. Oplev hende dele en koncertaften med Christopher. Koncerten er med på partoutkortet.


Sted

Mølleparkens Friluftsscene

Koncerten starter

20:00

Dobbeltkoncert med Medina og Christopher


Medina og Christopher dannede par i to år. Så erkendte de, at de kommer fra to forskellige verdener og gik fra hinanden. Men i den kommende sommer er de to sammen igen i Sønderborg for at give koncert i Mølleparken.

Musikalsk spiller de to pop-stjerner utroligt godt op til hinanden. Om Christopher har haft Medina i tankerne da han indspillede numrene ”Nympho” og ”Go Find a Man” bekymrer hende næppe. Hun er karrieremæssigt et skridt foran, med 3 danske albums og to internationale udgivelser bag sig. Medina står for det sublime og nogen gange uforudsigelige, men altid spændende. Giver fantastiske koncerter og har efterhånden den erfaring og det gode sangkatalog der gør, at publikum altid får både musik og performance for skillingen.

Kombination med Christopher og Medina er en både pikant og potent konstellation, som kaster stjernestøv over Mølleparken. Christopher går på scenen først, hvorefter Medina overtager showet og kører det til ende.

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Jes:    +45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Ringridervej 89
6400 Sønderborg

CVR.nr.: 28065221

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: