Dúné
15-08-2015

Dúné

15-08-2015


UDSOLGT - Oplev Dúnés eksplosive livekoncert under åben himmel. Nyt album ude i foråret 2015. Koncerten er med på partoutkortet.


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Dobbeltkoncert med Dizzy Mizz Lizzy og DúnéPublikum får en fest, når to af Danmarks mest medrivende rock bands, Dúné og Dizzy Mizz Lizzy, giver koncert i Mølleparken, Sønderborg.

Begge er udprægede live-bands med klare publikumsfavoritter på repertoiret. Det er 18 år siden Dizzy Mizz Lizzy sidst udgav ny musik, men bandet har for nylig været i studiet og indspille nyt. Det vil den populære trio gerne præsentere for sine mange fans. Sammen med alle klassikerne, forstås.

Dúné er inspireret af 70'ernes punk, 80'ernes pop og 90'ernes indie. Disse stilarter har de skabt deres egen unikke blanding af. De har ry for at give eksplosive livekoncerter og har turneret massivt i både ind- og udland gennem de sidste syv år. Bl.a. spillede de support for Foo Fighters i forbindelse med deres koncert i München.

Dúné har udgivet tre album, 'We Are In There You Are Out Here' fra 2007, Enter Metropolis fra 2009 og ikke mindst 'Wild Hearts' fra 2013. Sidstnævnte fik 5 ud af 6 stjerner i GAFFA og Jyllands Posten og blev en topscorer på listerne. I foråret 2015 udsender Dúné sit 4. album, så der kommer friske numre på programmet i Mølleparken, sammen med de kendte hits.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: