Santiano
16-08-2015

Santiano

16-08-2015


Tysklands topband netop nu. Shanti-Rock med skum for boven. Skru træbenet på og puds papegøjen og stig ombord. Det bliver en fest du vil huske.


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Shantie-rock i Mølleparken


Godt et år efter de tog Skagens Festivalen med storm, giver sørøverbandet Santiano koncert i Mølleparken, Sønderborg. Det er godt nyt for alle, som holder af schlagermusik af den bedste skuffe, hvor bølgerne går højt og bardunerne er lige ved at sprænges.

Santiano er toppen af tysk pop-rock lige nu. Autentisk og brusende som Vesterhavet i stiv kuling og altid på farten. I 2014 gav de over 50 koncerter i Tyskland og Schweiz og efter succesen i Skagen, kommer vi også til at høre mere til dem herhjemme. Det er til gengæld dårligt nyt for de mange, som har arrangeret busture fra kronjylland til Flensborg, Kiel og Hamborg med danske fans. Nu lægger Santiano kursen om og tager på et sommertogt nordover.

Musikstilen er en blanding af internationale folkesange, rock’n’roll og ikke mindst irsk folkemusik med kraftige keltiske dønninger. Men Santianos røde tråd er de traditionelle sømandsviser fra tiden med de store træskibe – shanties - som her får saft og kraft af et kompetent 5 mands band. Med rod i traditionerne tager de afsæt til præstationer af en helt anden dimension. ”Shanti-Rock” kalder de det selv.

Santiano har hjemme i Flensborg. Bandet består af Timm Hinrichsen, Björn Both, Pete Sage, Andreas Fahnert og Axel Styrosberg. Alle har de en længere karriere bag sig, men en endnu større at se frem til. De blev først kendt af den brede tyske offentlighed i 2012, hvor de udgav albummet ”Bis ans Ende der Welt”. Successen kom næsten øjeblikkeligt. Albummet røg direkte ind på 1. pladsen af den tyske hitliste og opfølgeren ”Mit den Gezeiten” gav ekstra vind i sejlene.

Men som det er med brusende shantie-rock, så lyder det bedst live - med et stort publikum og øl i kruset. Alle disse ingredienser vil være til stede, når Santiano giver koncert i Sønderborg.

Koncerten er arrangeret af Sønderborg Fremad i samarbejde med Kultur i Syd

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: