Mother Africa
09-02-2016

Mother Africa

09-02-2016


Alsions koncertsal lægger i februar scene til ”Mother Africa” - en forestilling af en helt anden verden. Det er et afrikansk show, som rummer lige dele musik, dans og cirkus.


Sted

Alsion, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Mother Africa 'Khayelitsha - my home'


Alsions koncertsal lægger i februar scene til ”Mother Africa” - en forestilling af en helt anden verden. Det er et afrikansk show, som rummer lige dele musik, dans og cirkus.

Ideen, truppen og showet er vokset ud af de afrikanske græsrødder, hvor Winston Ruddle realiserede sin drøm om at skabe et show på højeste internationale plan. Det skulle rumme mangfoldigheden fra hele det store Afrikanske kontinent og formidle lokale talenters præstationer til hele verden.

Winston Ruddle voksede op i Zimbabwe i fattige kår og turnerede som ung mand rundt fra land til land som gadeartist. I 2003 åbnede han ”The Hakuna Matata Circus School” i Tanzania for at støtte, inspirere og udvikle andre med talent, livsglæde og store drømme. Her samledes sangere og dansere fra Sydafrika, artister fra Ghana og andre med exceptionelle talenter fra adskillige af kontinentets øvrige 52 nationer.

Cirkus skolen hviler på et positivt og inkluderende værdigrundlag, som er en af forklaringerne på de store resultater, der er opnået. Den kulturelle mangfoldighed er dens helt store styrke. Deltagerne kommer ind lige fra gaden, ofte uden håb for fremtiden, men i det socialt balancerede og meget støttende miljø udvikles deres særlige evner og ikke mindst troen på, at alt er muligt. De bedste blandt dem formår ved egen indsats og fælles hjælp at løfte sig til internationalt stjerne niveau.
 
Ud af alle disse drømme og 3 års hårdt arbejde voksede i 2006 et sprudlende show, ”Mother Africa”. Forestillingen er umulig at sætte i bås. Den er et performance show, hvor artisterier, dans og sang bindes sammen af farver, livsglæde og en smittende positiv atmosfære.

Gennem de sidste 10 år har ”Mother Africa” showet turneret rundt på hele kloden, fra Australien til New York. Den 9. februar vil det løfte Sønderborg ud af vinterens frosttåger og give alle en oplevelse af Afrikansk kultur og formåen, når den er på sit højeste. Her formidles håb, glæde og kunst i mange afskygninger.

Denne 10 års jubilæumsopsætning af ”Mother Afrika” har undertitlen ”Khayelitsha”, som betyder vores nye hjemstavn. Khayelitsha er navnet på et township ved Capetown i Sydafrika. Det rummer omkring 2 millioner beboere, som trods usle kår formår at holde hovedet højt, mens traditionerne, kulturen og kunsten holdes i hævd. Kulisserne i showet og mange af dansene er inspireret af dette township, som snart kaster sit lys på Sønderjylland.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: